Έκλεισε Πέτγουεϊ, κλείνει και Μαυροκεφαλίδη!

Σε συμφωνία με τον Μπρεντ Πέτγουεϊ ήρθε ο Ολυμπιακός και απομένει η ανακοίνωση του παίκτη για να τελειώσει και τυπικά η μεταγραφή του στους πρωταθλητές Ευρώπης.Ο Αμερικανός πάουερ φόργουορντ εντυπωσίασε τα τελευταία δύο χρόνια με την παρουσία του στον ΑΓΟΡ, όντας ένας από τους ακρογωνιαίους λίθους της ομάδα του Ρεθύμνου. Ο Πέτγουεϊ υπέγραψε διετές (1+1) συμβόλαιο αξίας 200.000 ευρώ ετησίως, και κλείνοντας έτσι το κενό που δημιουργήθηκε με την αποχώρηση του Πέρο Άντιτς.
Ο Ολυμπιακός όμως δεν σταματάει εκεί, και οι πληροφορίες αναφέρουν πως βρίσκεται πολύ κοντά στην απόκτηση ενός πρώην "ερυθρόλευκου", του Λουκά Μαυροκεφαλίδη ο οποίος εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, θα επιστρέψει στο λιμάνι μετά από δύο χρόνια απουσίας.

Ο Έλληνας πάουερ φόργουορντ-σέντερ ενίσχυσε την προσπάθεια της Μπαρτσελόνα στα ισπανικά Play Off και πλέον είναι ελεύθερος να συνεχίσει την καριέρα του σε ομάδα της αρεσκείας του. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Μαυροκεφαλίδης βρίσκεται κοντά σε συμφωνία με τους "ερυθρόλευκους" οι οποίοι του προσφέρουν διετές συμβόλαιο, αξίας 1.000.000 ευρώ.
Όσον αφορά τους υποψήφιους αντικαταστάτες του Κάιλ Χάινς (σε περίπτωση που ο αμερικανός αποχωρήσει), Μπράιαντ Ντάνστον και Γκάνι Λαουάλ (ο οποίος ενδιαφέρει και τον Παναθηναϊκό) σε πρώτο πλάνο στη διοίκηση του Ολυμπιακού.