Ένταση με Μπέο στη Γ.Σ του Ερασιτέχνη Πανιωνίου

Επεισοδιακή ήταν η Γενική Συνέλευση του Ερασιτέχνη Πανιωνίου την Τετάρτη (03/04) για την ανάδειξη νέας διοίκησης. Αντιδράσεις προκάλεσε η απουσία του Αχιλλέα Μπέου. Την Τετάρτη (10/04) η νέα συνεδρίαση.Πλούσια σε συζητήσεις αλλά και εντάσεις ήταν η Γενική Συνέλευση του Ερασιτέχνη για την ανάδειξη νέας διοίκησης. Έπειτα από μαραθώνιες συζητήσεις των μελών, διάρκειας πείπου τεσσάρων ωρών αποφασίστηκε οι δύο παρατάξεις με επικεφαλής του Βασίλη Τσάβαλου και Άρη Μισαηλίδη να βρούν μια κοινήτομή και να παρουσιαστεί ένα ενωτικό ψηφοδέλτιο μέχρι τη Δευτέρα (08/04).

Από τη συνεδρίαση δεν έλειπε ο Αχιλλέας Μπέος, ο οποίος είναι ενεργό μέλος του Ερασιτέχνη και έχει δικαίωμα ψήφου. Η παρουσία του προκάλεσε πλήθος αντιδράσεων από τους οργανωμένους οπαδούς. Χαρακτηριστική ήταν η στιγμή που ο πρώην μεγαλομέτοχος προσπάθησε να πάρει το λόγο και ήρθε σε λεκτική αντιπαράθεση μαζί του για περίπου 20 λεπτά.

Όταν ο Μπέος κατάφερε να πάρει το λόγο έσπευσε να διαψεύσει τις φήμες που τον ήθελαν να στηρίζει τον Άρη Μισαηλίδη.

"Δεν βρίσκεται κανένας Αχιλλέας Μπέος πίσω από τον Άρη Μισαηλίδη ούτε με ενδιαφέρει επιστροφή στον Πανιώνιο. Δεν θέλω να ασχοληθώ με την ομάδα" είπε μεταξύ άλλων ο πρώην ισχυρός άντρας της ΠΑΕ και ξεκαθάρισε το λόγο που παρουσιάστηκε στη συνεδρίαση "Είμαι εδώ γιατί είμαι Πανιώνιος και έχω δικαίωμα να είμαι εδώ".