Ένταση (πάλι) στην κλήρωση των διαιτητών

Εντονα παράπονα εξέφρασε η πλευρά του Ολυμπιακού για τη στάση της ΚΕΔ, στην κλήρωση για τους διαιτητές της δεύτερης αγωνιστικής της Α1."Στόχος" και πάλι ο διαιτητής Αναστόπουλος και ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος. «Όταν υπάρχουν δηλώσεις για διαιτητές πριν τους αγώνες, πρέπει να βλέπετε ποιος δημιουργεί παρατράγουδα και εντάσεις», ανέφερε ο αντιπρόεδρος της ΚΑΕ Ολυμπιακός, Χρήστος Σταυρόπουλος και πρόσθεσε: «Δεν μπορεί να επιτίθενται στους διαιτητές πριν τους αγώνες».

Ο πρόεδρος της ΚΕΔ, Στέλιος Συμεωνίδης, αφού τόνισε πως η διαιτησία πέρασε απαρατήρητη, ανέφερε: «Εμείς δεν είμαστε διοργανώτρια αρχή για να επιπλήξουμε τις ΚΑΕ», ενώ ο Νίκος Ζαβλανός (μέλος της ΚΕΔ) ανέφερε: «Εμείς δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι. Αθλητικός δικαστής δεν υπάρχει; ΕΣΑΚΕ δεν υπάρχει;».

Ο Χρήστος Σταυρόπουλος ξαναπαίρνοντας το λόγο είπε: «Αν η διαιτησία εξαρτιόταν αποκλειστικά από τον ΕΣΑΚΕ, θα την είχαμε βρει την άκρη» και ο Κώστας Κορομηλάς (μέλος της ΚΕΔ) στάθηκε σε χειρονομίες που έχουν θεαθεί να κάνουν κατά το παρελθόν οι διοικητικοί ηγέτες των δύο ομάδων, με αποτέλεσμα να ανέβουν οι τόνοι με τον Χρήστο Σταυρόπουλο.

Αναλυτικά οι διαιτητές της δεύτερης αγωνιστικής:

Σάββατο 19/10

16:00 Πανιώνιος-Τρίκαλα BC: Φούφης, Γ. Πουρσανίδης, Διαμαντής.
18:00 Κολοσσός Ρόδου-Ρέθυμνο Aegean: Καρακατσούνης, Σώμος, Κ. Πουρσανίδης.
21:30 Άρης-ΠΑΟΚ: Γκόντας, Μητσόπουλος, Ανδρικόπουλος.

Κυριακή 20/10

17:00 Ίκαρος Χαλκίδας-Απόλλων Πάτρας: Αναστόπουλος, Μάνος, Δεσλής.
18:00 Ηλυσιακός-Ολυμπιακός: Μπήτης, Καλδίρης, Β. Τσώνος.
18:00 ΑΕ Ν. Κηφισιάς-ΚΑΟΔ: Πηλοΐδης, Γκούμας, Τσούνας.

Δευτέρα 21/10

19:15 Παναθηναϊκός-Πανελευσινιακός: Ταβουλαρέας, Μαγκλογιάννης, Παγώνης.