Αγγέλου: Ηττα... φροντιστήριο από τη Ρίτας

Ο Βαγγέλης Αγγέλου γνώριζε εκ των προτέρων ήταν η συμμετοχή σε ένα τουρνουά αυξημένου βαθμού δυσκολίας μπορεί να φέρει ήττες για τον Αρη, ωστόσο -όπως είπε- μόνο έτσι θα μπορέσουν οι κίτρινοι να δουλέψουν καλύτερα πάνω στις αδυναμίες τους.Είναι ενδεικτικά όσα είπε ο κόουτς Αγγέλου για την ήττα από τη Λιέτουβος Ρίτας στην πρεμιέρα του "Domreiter Cup 2013.

"Οι κακές μας στιγμές ήταν ανεπίτρεπτα πολλές. Πρέπει όμως να ξεχωρίσουμε δύο πράγματα. Το πρώτο είναι ότι πρέπει να έχουμε διάθεση να ξεκινάμε δυνατά το παιχνίδι. Το άλλο να δούμε στην τακτική τι πρέπει να κάνουμε. Γενικά ήταν ένα άσχημο παιχνίδι για μας. Κρατάμε την προσπάθεια να μειώσουν οι παίκτες μας το σκορ. Κάνουμε πραγματικά πολλά λάθη. Για αυτό και επιλέξαμε να έρθουμε σε αυτό το τουρνουά. Για να τα αναδείξουμε", είπε στα "Αθλητικά Νέα των συντακτών" και συνέχισε...

"Δεν θέλω να μιλήσουμε για το ότι κοιτάξαμε την Λιέτουβος στα μάτια, γιατί θα ωραιοποιήσουμε μια κατάσταση και δεν θα δούμε την πραγματικότητα. Χρειάζεται να δούμε ότι στο πρώτο δεκάλεπτο κάναμε πολλά λάθη. Σίγουρα η Μπάνβιτ και η Λιέτουβος παίζουν σε μια εβδομάδα προκριματικά Eυρωλίγκας και λογικό είναι να είναι πιο έτοιμες. Παρόλα αυτά δεν υπάρχουν δικαιολογίες για τα λάθη που κάναμε".

Τέλος, για το αν τον άφησε κάτι ικανοποιημένο, ξεκαθάρισε... "Τίποτα! Γιατί είναι πολλά τα λάθη και καλύπτουν τα πάντα. Εμείς πιστεύουμε στις δυνατότητες αυτής της ομάδας, πιστεύουμε ότι αυτή η ομάδα θα προσπαθεί. Αλλά είναι πολλά τα 16 λάθη στην κυκλοφορία της μπάλας, τα 20 λάθη που κάναμε στην άμυνα και άπειρα λάθη συνεννόησης και συνεργασίας. Ξέρουμε, πάντως, πώς να μαζέψουμε την συγκέντρωση μας σε αυτό που κάνουμε".