Αγγέλου: Να προσαρμοστούμε στις ιδιαιτερότητες του αγώνα

Ο προπονητής του Αρη, Βαγγέλης Αγγέλου, σε δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ, τόνισε ότι η ατομική προετοιμασία και η ετοιμότητα των παικτών του θα είναι καθοριστικά στοιχεία στο ντέρμπι της Θεσσαλονίκης με τον ΠΑΟΚ."Η μόνη διαφορά και ιδιαιτερότητα από τα άλλα παιχνίδια, είναι ότι το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ είναι παραδοσιακά ένα γεγονός στην πόλη από μόνο του.
Δική μας δουλειά είναι να προσαρμοστούμε στις ιδιαιτερότητες του συγκεκριμένου αγώνα και να έχουμε ως άξονα και στόχο την ομαδικότητα, τη συγκέντρωση, την ενέργεια και τη διάρκεια στα 40' του παιχνιδιού.
Η θέση του ΠΑΟΚ και η παρουσία του μέχρι τώρα, μαρτυρά ότι ίσως και αυτά τα χαρακτηριστικά να μην είναι αρκετά, επομένως η ατομική προετοιμασία και η ετοιμότητα των παικτών μας θα είναι καθοριστικά στοιχεία", είπε ο προπονητής του Αρη.
 
Από την πλευρά των παικτών, ο Δημήτρης Βεργίνης τόνισε: "Το παιχνίδι που έχουμε μπροστά μας είναι ένα κλασικό ντέρμπι ανάμεσα στις δύο ομάδες.
Δεν έχει την αίγλη του παρελθόντος, αλλά δεν παύει να είναι σημαντικό γεγονός. Πρώτα απ’ όλα, ελπίζω να γίνει ένα καλό παιχνίδι, χωρίς προβλήματα.
Ξέρουμε ότι ο ΠΑΟΚ είναι σε καλή κατάσταση, αλλά το ίδιο είμαστε κι εμείς και θα δώσουμε και την ψυχή μας για τη νίκη. Μπορούμε να πούμε ότι σε αυτά τα ματς κερδίζει αυτός που το θέλει πιο πολύ".