Αγγέλου: Περήφανος για την αντίδραση των παικτών μου

Περήφανος για την αντίδραση των παικτών του στην αναμέτρηση με τον Πανιώνιο, παρουσιάστηκε στις δηλώσεις του ο προπονητής του Αρη, Βαγγέλης Αγγέλου, ο οποίος τόνισε ότι η ομάδα του θα χρειαστεί τον κόσμο της την Πέμπτη (23/5), στο δεύτερο παιχνίδι της σειράς στο Αλεξάνδρειο."Εγινε ένα πολύ ωραίο παιχνίδι σε μία πολύ ωραία ατμόσφαιρα. Αντιμετωπίσαμε μία πολύ ενθουσιώδη ομάδα. Προσπαθήσαμε. Οπως είπα και χθες είναι πρόκληση να παίζεις τέτοια παιχνίδια.

Οφείλουμε να σεβαστούμε τον Πανιώνιο και τον Γιάννη (Σφαιρόπουλο). Θα χρειαστούμε τον κόσμο μας για το παιχνίδι της Πέμπτης.

Σε αυτά τα παιχνίδια το κύριο συστατικό των παικτών πρέπει να είναι το ένστικτο και η αντίδραση. Σε αυτά τα παιχνίδια είσαι δίπλα στον παίκτη και τον στηρίζεις.

Είμαστε περήφανοι για την αντίδραση των παικτών μας. Δεν υπήρχε κανένας διαπληκτισμός. Οταν ένα λιοντάρι μιλάει με ένα άλλο τότε προκύπτουν κραυγές.

Είναι λάθος η προσέγγιση. Δεν συνέβη κάποιο τέτοιο περιστατικό", είπε ο προπονητής του Αρη.

Από την πλευρά των παικτών, ο Αντώνης Ασημακόπουλος ανέφερε: "Παρουσιάσαμε ένα πολύ καλό πρόσωπο. Ηταν ένα παιχνίδι - διαφήμιση για το άθλημα.

Σήμερα τελείωσα απλά το πρώτο ημίχρονο. Συνεχίζουμε την προσπάθεια. Δώσαμε τον καλύτερό μας εαυτό".