Αγγέλου: Συγνώμη που κερδίσαμε και στεναχωρήσαμε κάποιους

Ο Βαγγέλης Αγγέλου μίλησε για την σημαντική νίκη του Αρη επί της Καβάλας με 80-79 για την 25η αγωνιστική της Α1 μπάσκετ.Ο προπονητής του Αρη τόνισε πως ήταν πολύ σημαντική αυτή η νίκη για την ομάδα του που είχε διακριθέντα τον Δήμα. Επίσης, έπλεξε το εγκώμιο της Καβάλας δίνοντας την ευχή του για μία εκ νέου άνοδο στην Α1. 
"Το μπάσκετ χρειάζεται την Καβάλα και μακάρι να επιστρέψει στην Α1. Είναι μεγάλη αγωνιστικά νίκη η σημερινή. Περιμέναμε την Καβάλα να παίξει έτσι. Το ρυθμό που επέβαλε ο αντίπαλος καταφέραμε να το αλλάξουμε με τον Δήμα, ο οποίος είχε καλή αμυντική παρουσία και ψάχνοντας τη δημιουργία με τον Πάσαλιτς, στο πρώτο ημίχρονο και τον Καραποστόλου στο δεύτερο, μπορέσαμε να βρούμε ξεκάθαρες επιλογές. Στο τέλος το ευχάριστο είναι ότι παίκτες αναπληρωματικοί βοήθησαν. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στην ομάδα μας και να ζητήσω συγγνώμη από κάποιους που στενοχωρήθηκαν που κερδίσαμε. Την άλλη φορά θα φροντίσουμε να τους ευχαριστήσουμε".
Από την πλευρά των παικτών ο Αλέξανδρος Βεζένκοφ τόνισε: "Ηταν ένα καθοριστικό παιχνίδι. Η Καβάλα έπαιζε τις πιθανότητας παραμονής της, εμείς για να έχουμε ελπίδες για την 6η θέση. Το κακό ξεκίνημα πήγε να μας στοιχίσει, κρατάμε μόνο τη νίκη. Θα δουλέψουμε τις αδυναμίες μας και θα πάμε να χτυπήσουμε το παιχνίδι με τον Κολοσσό".