Αγκαλιά με τον τίτλο ο ΑΠΟΕΛ, 0-0 με Ανόρθωση

Ισόπαλο 0-0 έληξε το ντέρμπι της 2ης αγωνιστικής των πλέι οφ του κυπριακού πρωταθλήματος ανάμεσα σε ΑΠΟΕΛ και Ανόρθωση, με τους γηπεδούχους να διατηρούν το προβάδισμα των έξι βαθμών που έχουν και να οδεύουν ολοταχώς για την κατάκτηση του τίτλου.Το ματς δεν είχε πολλές φάσεις, με τις δύο ομάδες να μπαίνουν επιφυλακτικά στο γήπεδο και να προσέχουν ιδιαίτερα τις άμυνές τους.
Το ντέρμπι είχε πάθος και σκληρά μαρκαρίσματα, ωστόσο, δεν είχε πολλές ευκαιρίες. Στο 59` άναψαν τα αίματα, όταν ο Λαβόρδε πάτησε τον Αλωνεύτη αλλά δεν τιμωρήθηκε.
Νωρίτερα, στο 57' το ΑΠΟΕΛ ζήτησε πέναλτι σε ανατροπή του Αλωνεύτη από τον Ντουάρτε.
Στο 81` η Ανόρθωση έμεινε με 10 παίκτες, λόγω αποβολής του Ντουάρτε, ωστόσο, κατάφερε να διατηρήσει το 0-0 μέχρι το τέλος της αναμέτρησης.
Σημαντική νίκη πήρε η Ομόνοια, η οποία νίκησε με 2-0 την ΑΕΚ στη Λάρνακα. Η ομάδα της Λευκωσίας, απέκτησε έτσι προβάδισμα για την τρίτη θέση, ενώ ελπίζει και για τη δεύτερη, καθώς πλέον τη χωρίζουν δύο βαθμοί από την Ανόρθωση.

Μετά από τα τελευταία αποτελέσματα ο ΑΠΟΕΛ παραμένει πρώτος με 67 βαθμούς, δεύτερη είναι η Ανόρθωση με 61, ενώ στην τρίτη θέση η Ομόνοια με 59 και την τετράδα των ομάδων που «μάχονται» για το πρωτάθλημα είναι η ΑΕΚ Λάρνακας με 58.
Σε ματς για τον δεύτερο όμιλο των πλέι οφ, η ΑΕΛ σφράγισε ουσιαστικά την πρώτη θέση, καθώς νίκησε με 2-1 τον Απόλλωνα Λεμεσού, ενώ η Δόξα Κατωκοπιάς επικράτησε με 2-1 στο ματς με το Παραλίμνι.