ΑΕΚ εφτά αστέρων

Με χατ-τρικ του Μπρέσεβιτς, δύο γκολ του Ντακόλ και από ένα των Γροντή και Πλατέλλα η ΑΕΚ σκόρπισε 7-1 τον ΠΑΟ Κρουσσώνα
Ακάθεκτη συνεχίζει την πορεία της στη football league 2 η ΑΕΚ. Η ομάδα του Τραϊνού Δέλλα ήταν εντυπωσιακή στο β' μέρος και προσθέτοντας ένα ακόμα τρίποντο στο ενεργητικό της εξακολουθεί να φιγουράρει στην πρώτη θέση της βαθμολογίας. Το παιχνίδι δεν αντέχει κριτικής, αφού η διαφορά ποιότητας μεταξύ των δύο ομάδων ήταν μεγάλη και η Ενωση σκόρπισε εύκολα με 7-1 τον ΠΑΟ Κρουσσώνα. Πρωταγωνιστές οι Μπρέσεβιτς και Ντακόλ, που σημείσαν τρία και δύο γκολ αντίστοιχα, ενώ το όνομά τους στον πίνακα των σκόρερ πρόσθεσαν οι Γροντής και Πλατέλλας. Το γκολ της τιμής σημείωσε ο Παππάς.

Από την έναρξη του αγώνα, η ΑΕΚ μπήκε πολύ δυνατά αλλά η συνεχόμενη βροχόπτωση βάρυνε τον αγωνιστικό χώρο και σε συνδυασμό με την συγκέντρωση του ΠΑΟ Κρουσσώνα, μετά το πρώτο δεκάλεπτο, τα λάθη διαδέχονταν το ένα μετά το άλλο. Οι φιλοξενούμενοι έφτασαν μία ανάσα από το γκολ στο 23' με τον Παππά, μία ευκαιρία, που ξύπνησε τους κιτρινόμαυρους και απάντησαν με τρεις καλές στιγμές. Ο Καλομοίρης όμως ήτα σε ετοιμότητα και κρατούσε το μηδέν.

Δεν τα κατάφερε ωστόσο στο 32' όταν απόκρουσε προσπάθεια του Μπρέσεβιτς, αλλά στάθηκε άτυχος καθώς ο Μακατουνάκης του ΠΑΟΚ προσπαθώντας να διώξει έστειλε την μπάλα στον Γροντή που πίεζε και εν συνεχεία μέσα στα δίχτυα της ομάδας του. Αυτή ήταν και η τελευταία αξιόλογη φάση του πρώτου 45λεπτου, καθώς μέχρι την ολοκλήρωση του δεν σημειώθηκε καμία φάση.

Στην επανάληψη η ΑΕΚ ήταν ασταμάτητη και ο χορός των γκολ δεν άργησε να ξεκινήσει. Συγκεκριμένα ο Γροντής παρότι κλεισμένος από 4 αντιπάλους, έκανε το 1-2 με τον Ντακόλ και ξεμαρκαρίστηκε στην αριστερή πτέρυγα, βγάζοντας την σέντρα με την μια και με τον Μπρέσεβιτς να κάνει την προβολή προ του Καλομοίρη και το 2-0 στο 46'.  Το γρήγορο γκολ λειτούργησε ευεργετικά στην ΑΕΚ που πάτησε απότομα γκάζι και μέσα σε δύο λεπτά ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 4-0.

Στο 53' και μετά από απόκρουση του Καλομοίρη σε σουτ του Γροντή  ο Ντακόλ έκανε το 3-0, ενώ ο βραζιλιάνος στο 55' έδωσε την ασίστ στον Μπρέσεβιτς, που δεν είχε πρόβλημα να ανέβασει κι άλλο τον δείκτη του σκορ. Οι παίκτες του Δέλλα δεν πατούσαν φρένο, ο Μπρέσεβιτς από πλάγια θέση πέτυχε το 5-0 και στο 65' ο Πλατέλλας πέτυχε το έκτο κιτρινόμαυρο γκολ.  Ο βραχύσωμος επιθετικός μάλιστα κέρδισε πέναλτι στο 74' το οποίο εκτέλεσε εύστοχα ο Ντακόλ, βάζοντας τέλος στο επιθετικό κρεσέντο της Ενωσης. Μέχρι την λήξη του αγώνα, ο ρυθμός έπεσε από πλευράς ΑΕΚ, με τους φιλοξενούμενους παρότι με 10, να καταφέρνουν να βάζουν το γκολ της τιμής μετά από στημένη φάση. Σκόρερ του ΠΑΟ Κρουσσώνας ο Παππάς.

ΑΕΚ (Δέλλας): Βούρας, Πεταυράκης, Κορδέρο, Σταθάκης, Γεωργέας (Αργυρίου 68'), Ντακόλ (Τσεβάς 75'), Γροντής, Πλατέλλας, Ανάκογλου, Ρόβας, Μπρέσεβιτς (Παυλής 75')

ΠΑΟ Κρουσσώνα (Σηφάκης): Καλομοίρης, Σκουτέλης, Μασέλης, Μακατουνάκης, Κορδονούρης, Ταβλαδωράκης, Καπετανάκης, Παπαρούνας, Κουράκης, Νύκταρης, Παππάς