ΑΕΚ - Ολυμπιακός: Πράξη 5η

Η τελευταία πράξη των τελικών του γυναικείου πρωταθλήματος βόλεϊ παίζεται το απόγευμα της Δευτέρας (8/4, 16:30GR) με την ΑΕΚ να υποδέχεται τον Ολυμπιακό.Η Ενωση προηγήθηκε με 2-0 νίκες, αλλά ο Ολυμπιακός κατάφερε να ισοφαρίσει τη σειρά των τελικών, η οποία θα κριθεί στο πέμπτο και τελευταίο παιχνίδι της Δευτέρας (8/4).
Ο προπονητής της ΑΕΚ, Αποστόλης Οικονόμου, σχολίασε ενόψει της κρίσιμης αναμέτρησης:
"Εδώ που έχουμε φτάσει τα λόγια περιττεύουν. Σίγουρα στα δύο προηγούμενα ματς είδαμε τις αδυναμίες μας, έχουμε δουλέψει ώστε να τις διορθώσουμε, αλλά αυτό που υπόσχομαι στον κόσμο είναι ότι σ’ αυτό το ματς όλα η ομάδα θα κάνει κατάθεση ψυχής προκειμένου να πανηγυρίσουμε τον τίτλο μέσα στη Νέα Φιλαδέλφεια. Θέλουμε τον κόσμο στο γήπεδο να μας υποστηρίξει με κόσμιο τρόπο και να είναι σίγουροι ότι θα τους δικαιώσουμε".
Στη συνέχεια, ο έλληνας τεχνικός σχολίασε: "Είναι ένα παιχνίδι όπου πέρα από οποιαδήποτε τακτική ή τεχνική ανάλυση θα το πάρει αυτός που το θέλει περισσότερο. Αυτό το ματς είναι τελείως διαφορετικό από τα προηγούμενα. Αυτό το ματς το κερδίζεις και κατακτάς τον τίτλο".
Από την πλευρά του, ο προπονητής της ομάδας του Ολυμπιακού, Τέλης Σωτήρχος, σχολίασε:
"Είναι πολύ σημαντικό το ότι δεν έχουμε προβλήματα σοβαρών τραυματισμών. Δεν χρειάζεται αυτή τη στιγμή να λέμε μεγάλα λόγια και πολλές κουβέντες. Θα πρέπει να προσπαθήσουμε να κάνουμε το τρίτο βήμα το οποίο έχουμε δείξει ότι μπορούμε να το κάνουμε. Πιστεύουμε στις δυνατότητες μας και πιστεύουμε ότι η ομάδα μπορεί να κατακτήσει το πρώτο της πρωτάθλημα στο βόλεϊ γυναικών".
Ο κ. Σωτήρχος πρόσθεσε ακόμη πως το άγχος βρίσκεται στην πλευρά της Ενωσης: "Θα κατέβει να παίξει χωρίς κανένα άγχος. Το άγχος το έχει ο αντίπαλος όχι εμείς. Εμείς ήδη έχουμε πετύχει πολλά με την ανατροπή, αλλά σίγουρα τώρα θέλουμε να την ολοκληρώσουμε και να κατακτήσουμε τον τίτλο".