ΑΕΚ: Πάει για Σίσιτς, Πλατέλλα, Ντακόλ και Φαγέ

Καρέ μεταγραφών ετοιμάζει η ΑΕΚ, που θέλει να εντάξει στο δυναμικό της τον Σίσιτς, τον Πλατέλλα και δίδυμο από την Καλλιθέα τους Ντακόλ και Φαγέ. Με την απόκτηση του Μπρούνο Τσιρίλο η ΑΕΚ κάλυψε το κενό που υπήρχε στο κέντρο της άμυνας και πλέον προχωρά άμεσα στις επόμενες κινήσεις που θα γίνουν, για την ενίσχυση της ομάδας. Η Ενωση αναζητά παίκτες για τα άκρα αλλά και το κέντρο της επίθεσης.

Οπως αναφέρει σε δημοσίευμά της η "ΩΡΑ" μία περίπτωση που στην ΑΕΚ εξετάζουν σοβαρά είναι εκείνη του Μίρνες Σίσιτς, του 32χρονου Σλοβένου που έμεινε ελεύθερος από τον Παναιτωλικό και αναζητά τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Οι πληροφορίες αναφέρουν πως στον Σίσιτς έχει γίνει ήδη κρούση και αναμένονται εξελίξεις ακόμα και μέσα στην ημέρα!

Η Ενωση έχει κάνει τις πρώτες επαφές με τον Σλοβένο, ο οποίος έλυσε πριν από λίγες μέρες το συμβόλαιό του με την ομάδα του Αγρινίου, με την οποία είχε πέρυσι 19 συμμετοχές και 6 γκολ. Ο Σίσιτς αγωνίζεται στα άκρα της επίθεσης, τόσο δεξιά όσο και αριστερά και μπορεί να δώσει πολύτιμες λύσεις, σε θέσεις που η ΑΕΚ παρουσιάζει αδυναμίες.

Η απόκτηση του Σίσιτς φαίνεται να μην έχει σχέση με εκείνες των Πλατέλλα, Ντακόλ και δεν αποκλείεται η ΑΕΚ να κινηθεί τελικά για την απόκτηση τριών και όχι δύο παικτών για την επίθεση.

Η ΑΕΚ όλα δείχνουν ότι ετοιμάζεται να προχωρήσει στις τελικές συζητήσεις με την Καλλιθέα, προκειμένου να ολοκληρώσει την μεταγραφή του Αλεξάντερ Ντακόλ. Ενός ποδοσφαιριστή που προορίζεται να αγωνίζεται τόσο ως δεύτερος επιθετικός, όσο και ως μπακ απ του Μπρέσεβιτς σε περίπτωση απουσίας του Κροάτη σέντερ φορ.

Ωστόσο, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι στις προθέσεις της Ένωσης είναι να επιδιώξει να βάλει ακόμη ένα ζήτημα στο τραπέζι των συζητήσεων με την Καλλιθέα. Και αυτό δεν είναι άλλο από την απόκτηση του Αμπλαγέ Γιάρε Φαγέ.

Το ενδιαφέρον της ΑΕΚ για τον νεαρό Σενεγαλέζο αμυντικό χαφ δεν είναι τωρινό. Από την πρώτη στιγμή που ήρθε στο προσκήνιο η περίπτωση του Ντακόλ, είχε γίνει γνωστή και η πολύ καλή άποψη που είχαν σχηματίσει οι άνθρωποι της Ένωσης για τον Φαγέ, ο οποίος ήταν πραγματική αποκάλυψη την περσινή σεζόν.

Στην ΑΕΚ πιστεύουν πολύ στο ταλέντο και στις δυνατότητες του Σενεγαλέζου να εξελιχθεί σε μια πολύ καλή περίπτωση και για τον λόγο αυτό αναμένεται να προσπαθήσουν να τελειώσουν και τη δική του υπόθεση, μαζί με την μεταγραφή του Ντακόλ.

Οσον αφορά τον Βαγγέλη Πλατέλλα, οι άνθρωποι της ΑΕΚ φέρονται να του μετέφεραν πως εντός της ημέρας θα γίνει η τελική επαφή των δύο πλευρών, στην οποία θα του γνωστοποιηθεί η απόφαση της ομάδας, όσον αφορά το αν θα του καταθέσει ή όχι πρόταση συνεργασίας.

Οι ενδείξεις οδηγούν στο συμπέρασμα ότι αυτή η αναμονή σχετίζεται με το γεγονός ότι οι Κιτρινόμαυροι «δουλεύουν» ταυτόχρονα και μια άλλη περίπτωση για την επιθετική γραμμή της ομάδας, η οποία φαίνεται να βρίσκεται σε συνάρτηση με την υπόθεση του 25χρονου μέσου.