ΑΕΚ: Τρέξιμο, αποφόρτιση και... Βασσάρας!


Μπορεί να έδωσαν φιλικό το απόγευμα της Τετάρτης, ωστόσο ο Τραϊανός Δέλλας δεν χαρίστηκε στους παίκτες της ΑΕΚ το πρωί της Πέμπτης, αφού στο πρόγραμμα υπήρχε κανονικά προπόνηση, έστω και σε πιο χαλαρούς ρυθμούς. Απρόσμενη παρουσία του Βασσάρα...Τρέξιμο περιελάμβανε η πρωινή προπόνηση της ΑΕΚ στο Πήλιο. Ο Τραϊανός Δέλλας δεν θέλησε να... ζορίσει τους ποδοσφαιριστές του μετά το χθεσινό φιλικό και το πρόγραμμα της προπόνησης αναλώθηκε σε τρέξιμο και διατάσεις.

Μετά από περίπου μία ώρα άσκησης οι παίκτες της ΑΕΚ κατευθύνθηκαν προς την ειδική πισίνα που υπάρχει στο ξενοδοχείο και τη σάουνα, προκειμένου να χαλαρώσουν, να αποφορτιστούν και εν συνεχεία να πάρουν το πρωινό τους.

Εν τω μεταξύ, ένας απρόσμενος επισκέπτης έκανε την εμφάνισή του το πρωί στα Χάνια του Πηλίου, καθώς κατά τη διάρκεια της προπόνησης της ΑΕΚ κατέβηκε στο γήπεδο για τρέξιμο ο Κύρος Βασσάρας! Ο παλαίμαχος διαιτητής βρίσκεται στο Πήλιο και την ώρα που οι παίκτες του Δέλλα προπονούνταν, ο Βασσάρας έκανε ελαφρύ τρέξιμο στο δεύτερο γήπεδο, όπου γυμνάζονται οι τερματοφύλακες.