Ακόμα να το πιστέψει ο Στέφενς

Οι δύο εικόνες του ΠΑΟΚ στο πρώτο ματς με τη Μέταλιστ μόνο εύκολα δεν μπορούν να γίνουν κατανοητές από τον Χουμπ Στέφενς, που για δεύτερη διαδοχική μέρα συνέχισε τις παρατηρήσεις του στους παίκτες
Αν κάποιος έκλεινε την τηλεόρασή του στο 40' του ματς της Τούμπας και τελικά μάθαινε πως ο ΠΑΟΚ, που είχε τρεις κλασικές ευκαιρίες μέχρι εκείνο το σημείο, ηττήθηκε με 0-2 από την Μέταλιστ πολύ δύσκολα θα το πίστευε.
Το ίδιο ακριβώς ισχύει και για τον Στέφενς, που έμεινε απόλυτα ικανοποιημένος από την απόδοση του α' μέρους, αλλά όχι και με την αντίδραση της ομάδας του μετά το εύστοχο πέναλτι του Ντέβιτς.
Ο ολλανδός τεχνικός μίλησε στους παίκτες του και την Πέμπτη (1/8) εστιάζοντας τόσο στην καλή εμφάνιση του πρώτου 45λεπτου, όσο και στα λάθη του δεύτερου.
"Στο πρώτο ημίχρονο δεν ήμασταν απλά καλοί. Ήμασταν πολύ καλοί. Κοιτάξτε πως τους πιέζουμε, κοιτάξτε πως φοβούνται να βγούνε από την άμυνά τους", είπε στους παίκτες βλέποντας βίντεο με στιγμές από την αναμέτρηση και συνέχισε:
"Έχω δουλέψει σε Ολλανδία και Γερμανία, σε ομάδες που ήταν οργανωμένες με τα καλά και τα στραβά τους. Τέτοια αντίδραση μετά από γκολ δεν έχω συναντήσει ποτέ. Τι σημαίνει που δεχτήκαμε ένα γκολ; Τελείωσε το παιχνίδι; Είχαμε άλλο ένα ημίχρονο και άλλο ένα παιχνίδι μετά. Τι ήταν αυτό που παρουσιάσατε; Στο πρώτο ημίχρονο έγιναν όλα σωστά και στο δεύτερο έγινε ακριβώς το αντίθετο".