Ακόμα να υπογράψει ο Κάρολ

Ο τερματοφύλακας του Ολυμπιακού, Ρόι Κάρολ, δεν έχει ανανεώσει το συμβόλαιο του με τους "ερυθρόλευκους", με αποτέλεσμα να μπορεί να μεταγραφεί σε όποια ομάδα επιθυμεί ενόψει της νέας σεζόν.Πριν από λίγες μέρες έγινε γνωστό πως ο βορειοϊρλανδός πορτιέρο συμφώνησε να παραμείνει στον Πειραιά για έναν ακόμα χρόνο, αλλά ακόμα, σύμφωνα με την εφημερίδα SPORTDAY, δεν έχει υπογράψει την σχετική συμφωνία.

Στο δημοσίευμα αναφέρεται πως ο λόγος που ακόμα δεν έχουν πέσει οι υπογραφές είναι γιατί ο προπονητής του Ολυμπιακού, ο Μίτσελ, περιμένει να δει αν θα υπάρξει πρόταση το καλοκαίρι για τον Μπάλας Μέγιερι.

Δηλαδή αν κατατεθεί κάποια ικανοποιητική πρόταση για τον ούγγρο γκολκίπερ του Ολυμπιακού, θα ενεργοποιηθεί η συμφωνία με τον Ρόι Κάρολ.

Πάντως από την στιγμή που ο Κάρολ δεν έχει υπογράψει ακόμα νέο συμβόλαιο έχει το δικαίωμα, βάσει συμφωνίας με τον Ολυμπιακό, να συμφωνήσει ανά πάσα στιγμή με κάποια άλλη ομάδα, ενώ πριν λίγες μέρες φέρεται να δέχτηκε και μια "κρούση" από την αγγλική Χαλ.

Αξίζει, τέλος, να τονιστεί πως από τον Ολυμπιακό δεν αποκλείουν το ενδεχόμενο ο βορειοϊρλανδός ποδοσφαιριστής να υπογράψει την παραμονή του στην ομάδα αμέσως μετά τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας (11 Μαϊου).