Αλεξίου: Οχι άλλοι απλήρωτοι στην ΑΕΚ

Τους στόχους του για την επόμενη ημέρα στην Ερασιτεχνική ΑΕΚ ανέπτυξε ο Αλέξης Αλεξίου.
Ο Αλέξης Αλεξίου οραματίζεται μια ΑΕΚ με χαμηλό μπάτζετ και όχι υψηλά απλήρωτα συμβόλαια, ώστε σιγα-σιγά να μην έχει ανάγκη την ΠΑΕ και να προχωρήσει προς την κορυφή σταθερά, σύμφωνα με όσα είπε στην ΩΡΑ ΤΩΝ ΣΠΟΡ.

Ο Αλεξίου μίλησε αναλυτικά για το πλάνο της Ερασιτεχνικής και τα σχέδια για το μέλλον της ΑΕΚ.

Αναλυτικά όσα είπε:

"Τα πράγματα δεν είναι τόσο απλά. Ασχολούμαστε μήνες τώρα με αυτό ταο θέμα, δεν είναι κάτι που ξεκίνησε τώρα. Εγώ δεν μπορώ να μπω μπροστά και να λέω μεγάλα λόγια και να κοροϊδεύω τον κόσμο. Θέλω να λέω τα πράγματα ξεκάθαρα και πως έχει η κατάσταση. Η Ερασιτεχνική αυτή την στιγμή έχει πολλές υποχρεώσεις.

Με βρίσκει αντίθετο, το πως λειτουργούσε μέχρι τώρα η κατάσταση. Δεν γίνεται να ξεκινάς έναν προγραμματισμό χωρίς να έχεις διασφαλισμένα έσοδα, με αποτέλεσμα αυτή την στιγμή να οφείλονται χρήματα σε αθλητές, υπαλλήλους. Προτιμότερο είναι να είναι μικρότερα τα μπάτζετ, παρά να είναι απλήρωτοι. Αυτή την στιγμή όποιος αναλάβει πρέπει και να μπορεί να τρέξει τα τμήματα.

Το ανδρικό βόλεϊ μόνο για να μπορέσει να αγωνιστεί στην Α1 θα πρέπει να γίνει διακανονισμός με παλιούς πιστωτές. Θα μιλήσουμε στο συμβούλιο για να δούμε πως θα κινηθούμε από δω και πέρα. Στόχος είναι η εξυγίανση, είναι προτιμότερο να μην χρωστάς και ας μην κάνεις πρωταθλητισμό για ένα -δύο χρόνια. Πρέπει να είμαστε σε θέση να βρούμε πόρους και έσοδα χωρίς να περιμένουμε την ΠΑΕ."