Αλεξανδρής : Η παραμονή δεν χάθηκε εδώ

Η Καβάλα μετά την ήττα της από τον Αρη (80-79) στον εκτός έδρας αγώνα για την 25η αγωνιστική αποχαιρέτησε οριστικά την πρώτη κατηγορία και ο Βαγγέλης Αλεξανδρής εξήγησε τις αιτίες που έφεραν αυτό το αποτέλεσμα.Ο προπονητής της Καβάλας μίλησε για τη μεγάλη προσπάθεια που έκανε η Καβάλα και εξήγησε ότι η παραμονή χάθηκε στα δύο προηγούμενα παιχνίδια με Κολοσσό και Περιστέρι. 
"Έγινε ένα εξαιρετικό παιχνίδι. Ήρθαμε να παίξουμε τις τελευταίες ελπίδες μας, κάναμε ένα πολύ καλό παιχνίδι, το οποίο κρίθηκε στις λεπτομέρειες. Δεν έχω παράπονο από τους παίκτες μου, μόνο το ότι χάσαμε πολλές βολές. Στενοχωριόμαστε όλοι που δεν μπορέσαμε να κρατήσουμε την ομάδα στην Α1. Η Καβάλα έχει ανθρώπους, με πρώτο τον πρόεδρο, που την αγαπούν και ένα καταπληκτικό κοινό. Η παραμονή δε χάθηκε εδώ, αλλά στα δύο προηγούμενα παιχνίδι, όπου για αστάθμητους παράγοντες χάσαμε. Θα προσπαθήσουμε, ως το τέλος, να έχουμε την εικόνα που δείξαμε σήμερα και να τελειώσουμε όσο γίνεται καλύτερα το πρωτάθλημα".
Εκ μέρους των παικτών μίλησε ο Γιάννης Δεμερτζής τονίζοντας: "Ήρθαμε να διεκδικήσουμε τις τελευταίες πιθανότητες σωτηρίας και να τελειώσουμε με αξιοπρέπεια το πρωτάθλημα. Δουλέψαμε όλη την εβδομάδα δυνατά, προσπαθήσαμε να αντιμετωπίσουμε τα δυνατά σημεία του Άρη. Νομίζω ότι κάναμε καλή προσπάθεια, δυστυχώς δεν κρατήσαμε τη διαφορά των 10 πόντων που αποκτήσαμε. Όταν το παιχνίδι κρίνεται στον ένα πόντο μένει πίκρα. Χάσαμε πολλές βολές. Κάναμε καλή δουλειά συνολικά και δείγμα είναι οι 15 ασίστ μας. Θα προσπαθήσουμε να τελειώσουμε αξιοπρεπώς το πρωτάθλημα και να πάρουμε ό,τι μας αναλογεί".