Αλωση και πρόκριση

Μετά τις δύο νίκες στο ΣΕΦ, ο Ολυμπιακός βρίσκεται στην Κωνσταντινούπολη για να σφραγίσει την πρόκρισή του στο Final 4 της Ευρωλίγκα και θέλει να το κάνει με "σκούπα" απέναντι στην Εφές.Το 2-0 δίνει σημαντικό προβάδισμα πρόκρισης στον Ολυμπιακό, ο οποίος, ωστόσο, θέλει να τελειώσει μια και καλή την υπόθεση πρόκριση.

Οι παίκτες του Γιώργου Μπαρτζώκα έχουν την ευκαιρία να σφραγίσουν από το βράδυ της Τετάρτης (17/4, 20:00GR) την πρόκρισή τους και να μη δώσουν ελπίδες στην Εφές.

Ο Ολυμπιακός επιστρέφει στον τόπο του περσινού... έπους και ελπίζει πως θα επιστρέψει στην Ελλάδα για ακόμη μία φορά θριαμβευτής.

Αυτό βέβαια δεν σημαίνει πως η Εφές θα παραδοθεί άνευ όρων. Οι τούρκοι μπορεί να μην κατάφεραν να κάνουν το break στο ΣΕΦ, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως έχουν συμβιβαστεί ήδη με την ιδέα του αποκλεισμού. Θέλουν να κάνουν το 2 στα 2 στην Πόλη και να γυρίσουν στο Φάληρο για να τα παίξουν όλα για όλα.

Ας μην ξεχνάμε πως η διοίκηση της ομάδας έχει δαπανήσει πολλά λεφτά και από την αρχή της σεζόν, ο βασικός στόχος της ομάδας είναι η συμμετοχή στο Final 4.

Το ίδιο ισχύει βέβαια και για τους ερυθρόλευκους, που έδειξαν ωριμότητα στα δύο πρώτα ματς και βρίσκονται μία ανάσα από το ταξίδι τους στο Λονδίνο. Και φυσικά, όσο πιο γρήγορα, τόσο το καλύτερο.

Η πρώτη ευκαιρία του Ολυμπιακού για να κλείσει θέση ξεκινάει στις 20:00GR, με τον Γιώργο Μπαρτζώκα και τους παίκτες του να δηλώνουν έτοιμοι για το 3-0.