Αλόνσο: Φανταστικός αγώνας

Με τον καλύτερο τρόπο άφησε πίσω του την εγκατάλειψη στη Μαλαισία ο Φερνάντο Αλόνσο, ο οποίος παρουσιάστηκε ενθουσιασμένος με την πρώτη του νίκη τη φετινή σεζόν.Ο ισπανός πιλότος, ο οποίος πήρε τη νίκη στο τρίτο γκραν πρι της σεζόν στην πίστα της Σανγκάης, τόνισε μεταξύ άλλων πως έγινε ένας φανταστικός αγώνα στην Κίνα, ενώ και εμφανίστηκε αισιόδοξος για την συνέχεια του πρωταθλήματος.

"Ηταν ένας φανταστικός αγώνας για μας, από την αρχή μέχρι το τέλος. Εχουμε εξελίξει καλά το μονοθέσιο και διαχειριστήκαμε τη φθορά των ελαστικών καλύτερα από ότι περιμέναμε. Τη φετινή σεζόν έχουμε δει την καρό σημαία δύο φορές, μία από την πρώτη θέση και μία από τη δεύτερη. Η έναρξη του πρωταθλήματος φαίνεται πολύ καλή, είμαστε αισιόδοξοι", ανέφερε αρχικά Αλόνσο και συμπληρώσει στην συνέχεια:

"Εχουμε πολύ καλό ρυθμό, είχα και άλλες δυνατότητες που ελπίζω να δείξουμε στο Μπαχρέιν, εκεί όπου περιμένω ξανά έναν δύσκολο αγώνα. Θα βρούμε διαφορετικές συνθήκες και ποιος ξέρει πόσο ανταγωνιστικοί θα είναι οι υπόλοιποι".