Αμαλφιτανό: Γιατί όχι Premier League;

Ανοιχτό το ενδεχόμενο να αγωνιστεί στην Premier League άφησε ο Μοργκάν Αμαλφιτανό, τον οποίο προσπαθεί να αποκτήσει ο Ολυμπιακός από τη Μαρσέιγ
Οι συζητήσεις του Ολυμπιακού με τη Μαρσέιγ για την μεταγραφή του Μοργκάν Αμαλφιτανό συνεχίζονται χωρίς ωστόσο μέχρι τώρα να έχει βρεθεί η χρυσή τομή για να ντυθεί ο γάλλος στα ερυθρόλευκα.
Ενδιαφέρον για τον παίκτη ωστόσο υπάρχει και από την Premier League (Φούλαμ και Γουέστ Χαμ ενδιαφέρονται), ένα πρωτάθλημα στο οποίο θα ήθελε κάθε παίκτης να αγωνιστεί.
Ο Αμαλφιτανό δεν αποτελεί εξαίρεση και με δηλώσεις του στη Γαλλία άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να συνεχίσει στην Αγγλία την καριέρα του.
"Η Πρέμιερ Λιγκ είναι ένα πολύ ελκυστικό πρωτάθλημα και θα μπορούσε να με βοηθήσει στην καριέρα μου. Επίσης θα μπορέσω να έχω επαφές με τον αδερφό μου (αγωνίζεται στη Νιουκάστλ).
Οπότε γιατί όχι στην Αγγλία και στην Πρέμιερ Λιγκ; Ίσως πάω μία μέρα. Το να παίξω εκτός Γαλλίας θα είναι μία σπουδαία εμπειρία για μένα και την ποδοσφαιρική μου πορεία", δήλωσε ο μεσοεπιθετικός της Μαρσέιγ.