Αμαλφιτανό τέλος, πάει γι' άλλα ο Ολυμπιακός, παίρνει Γιάνκοβιτς

Αμαλφιτανό ήταν και... πάει για τον Ολυμπιακό! Οι Πειραιώτες απέσυραν το ενδιαφέρον τους για τον ποδοσφαιριστή, μετά τη νέα επαφή που είχαν την Τρίτη με την Μαρσέιγ, με τους Γάλλους όχι μόνο να μην κατεβάζουν τις απαιτήσεις τους, αλλά αντιθέτως να ανεβάζουν κι άλλο. Οι ερυθρόλευκοι, πλέον εξετάζουν άλλες λύσεις, έχοντας επαφές με άλλους στόχους. Επιβεβαιώνει ο Ολυμπιακός για τον 18χρονο μέσο Γιάνκοβιτς της Παρτιζάν, που πιθανότατα θα δοθεί δανεικός σε άλλη ομάδα...
Δεν είχε... happy end το σίριαλ με τομ Μοργκάν Αμαλφιτανό και τον Ολυμπιακό με τους ερυθρόλευκους να κάνουν πίσω και να αποσύρουν το ενδιαφέρον τους για τον 28χρονο μέσο της Μαρσέιγ.
Σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση της ΠΑΕ, την Τρίτη έγινε νέα επαφή ανάμεσα στους Πειραιώτες και τους Μασσαλούς, με τους ανθρώπους του Ολυμπιακού να ελπίζουν σε μείωση των απαιτήσεων των Γάλλων, ώστε να γίνει το deal και να πιάσει Λιμάνι ο Αμαλφιτανό.
Ωστόσο, όπως έλεγαν από την Πλατεία Αλεξάνδρας, οι άνθρωποι της Μαρσέιγ, όχι μόνο δεν ζήτησαν λιγότερα χρήματα, αλλά αντίθετα, ανέβηκαν και ζητούσαν περισσότερα για να τον παραχωρήσουν. Κάπως έτσι ήρθε το... ναυάγιο, με τον Ολυμπιακό να αποσύρεται από την υπόθεση και να στρέφεται σε εναλλακτικές λύσεις για την συγκεκριμένη θέση, έχοντας επαφές με άλλους ποδοσφαιριστές.
Παίρνει λαβράκι από την Σερβία, αλλά μάλλον τον δίνει δανεικό
Από κει και πέρα, το θέμα που βγήκε από την Σερβία με το σχετικό δημοσίευμα για τον Μάρκο Γιάνκοβιτς, πως έχει συμφωνήσει με τον Ολυμπιακό για 4 χρόνια έχει δόση αλήθειας, αφού οι ερυθρόλευκοι επιβεβαιώνουν ότι είναι κοντά σε συμφωνία με την Παρτιζάν για τον 18χρονο μέσο, που είναι διεθνής με την εθνική ομάδα νέων του Μαυροβουνίου.
Βέβαια, το πιο πιθανό είναι, εφόσον ολοκληρωθεί η μεταγραφή του στους ερυθρόλευκους, να παραχωρηθεί δανεικός σε κάποια άλλη ελληνική ομάδα, ώστε να "ψηθεί" και να πάρει παιχνίδια στα πόδια του για να επιστρέψει πιο έτοιμος στον Ολυμπιακό τα επόμενα χρόνια...