Ανακοίνωσε Ραφαέλ ο Πλατανιάς

Κάτοικος Χανίων είναι και επίσημα από την Τρίτη ο 27χρονος Πορτογάλος αριστερός μπακ χαφ Εμίντιο Ραφαέλ, όπως ανακοίνωσε ο Πλατανιάς."Η Π.Α.Ε. Πλατανιάς Χανίων ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της, για 1+1 χρόνο, με τον Πορτογάλο ποδοσφαιριστή Εμίντιο Ραφαέλ", ανέφερε η σχετική ανακοίνωση της ΠΑΕ.
Μάλιστα, ο Ραφαέλ έκανε και τις πρώτες του δηλώσεις σαν ποδοσφαιριστής του Πλατανιά και χαρακτήρισε εύκολη την απόφαση του να φύγει από την Πορτογαλία για να αγωνιστεί στους Κρητικούς.
"Αποφάσισα να έλθω στην Ελλάδα, γιατί ο Πλατανιάς είναι μία σημαντική ομάδα, που έχει τεράστια πρόοδο τα τελευταία δυο – τρία χρόνια. Μου αρέσει η Ελλάδα, μου αρέσει ο τρόπος προσέγγισης από τους ανθρώπους του Πλατανιά, τη Διοίκηση, τους προπονητές και όλο το προσωπικό και τελικά δεν ήταν μια δύσκολη απόφαση να έρθω εδώ. Θέλω να είμαι εδώ, οι άνθρωποι του Πλατανιά με θέλουν στην ομάδα, άρα για μένα ήταν εύκολο, υπό αυτές τις συνθήκες, να λάβω την απόφαση", τόνισε αρχικά και πρόσθεσε:

"Αυτό που μπορώ να υποσχεθώ είναι να δώσω τον καλύτερό μου εαυτό, κάθε μέρα, σε κάθε προπόνηση και σε κάθε παιχνίδι. Να προσπαθώ να αγωνίζομαι καλά, να έχω μια καλή σεζόν, ένα καλό πρωτάθλημα και να βοηθήσω τη νέα ομάδα μου να κατακτήσει όσο το δυνατόν καλύτερη θέση στο πρωτάθλημα".