Ανακοίνωσε συνεργασία με Καρεμπέ και Ισά ο Ολυμπιακός

O Ολυμπιακός με ανακοίνωσή του το βράδυ της Τρίτης γνωστοποίησε την έναρξη της συνεργασίας με τον Κριστιάν Καρεμπέ, αλλά και τον Πιέρ Ισά. Σύμβουλος στρατηγικής της διοίκησης για θέματα σκάουτινγκ, διεθνώς σχέσεων και οργάνωσης ο Καρεμπέ. Αθλητικός διευθυντής του συλλόγου ο Ισά. Την Τετάρτη η παρουσίασή τους από την ΠΑΕ.Αναλυτικά η ανακοίνωση των ερυθρολεύκων:
" Η Π.Α.Ε. Ολυμπιακός ανακοινώνει την συνεργασία της με τους Κριστιάν Καρεμπε και Πιέρ Ισά.

Ο κ. Καρεμπέ θα αναλάβει τη θέση του Συμβούλου Στρατηγικής (Strategic Advisor) της διοίκησης, για θέματα σκάουτινγκ, διεθνών σχέσεων και οργάνωσης.

Ο κ. Ισά θα αναλάβει τη θέση του Αθλητικού Διευθυντή (Sports Director) του συλλόγου.

- H παρουσίαση τους θα γίνει αύριο στις 15:00 στα γραφεία της Π.Α.Ε. Ολυμπιακός στην Πλατεία Αλεξάνδρας.

- Η παρουσίαση θα μεταδοθεί ζωντανα απο το επίσημο κανάλι της Π.Α.Ε. Ολυμπιακός στο YouTube (www.youtube.com/olympiacosfc)¨".

<img alt="" src="/files/Image/2013/jun/04/isa.JPG" />

O Πιερ Σανιταρίμπ Ισά, ο οποίος έχει καταγωγή από τον Λίβανο, γεννήθηκε στις 11 Σεπτεμβρίου 1975 στην πόλη Γκέρμιστον της Νοτίου Αφρικής, με την Εθνική ομάδα της οποίας υπήρξε διεθνής 47 φορές από το 1997 μέχρι το 2006.

Μετά από μια σεζόν στην ερασιτεχνική Dunkerque, ξεκίνησε την επαγγελματική του καριέρα το 1995 στη Μαρσέιγ, με την οποία αγωνίστηκε 75 φορές και σημείωσε δύο γκολ. Με τη γαλλική ομάδα αγωνίστηκε και στον τελικό του Κυπέλλου UEFA το 1999 (Πάρμα - Μαρσέιγ 3-0). Το 2001 πήγε δανεικός στην Τσέλσι, αλλά δεν κατάφερε να καθιερωθεί. Ωστόσο παρέμεινε στην Αγγλία για λογαριασμό της Γουότφορντ. Σε 15 παιχνίδια σκόραρε μία φορά (σε βάρος της Μπέρμιγχαμ, αλλά ένας σοβαρός τραυματισμός στάθηκε αφορμή να μπει στη λίστα παραχώρησης μόλις 5 μήνες αφότου είχε υπογράψει στην αγγλική ομάδα.

Το καλοκαίρι του 2002 αγωνίστηκε για 2η φορά στην καριέρα του σε Μουντιάλ με την Νότιο Αφρική και το επόμενο επαγγεματικό του συμβόλαιο ήταν με την Olympic Beirut. Το 2005 ήρθε για πρώτη φορά στην Ελλάδα για λογαριασμό του Ιωνικού (15 συμμετοχές - 1 γκολ) και το χειμώνα της ίδιας σεζόν μεταγράφηκε στον ΟΦΗ, στον οποίο αγωνίστηκε μέχρι το 2009 (34 ματς - 3 γκολ). Το ντεμπούτο του στην Εθνική ομάδα της Νοτίου Αφρικής -της οποίας υπήρξε και αρχηγός- το έκανε στις 15 Νοεμβρίου 1977 με αντίπαλο την Γερμανία, ενώ στο Μουντιάλ του 1998 πέτυχε αυτογκόλ στο παιχνίδι με τη Γαλλία (0-3).