Ανανέωσε με Στεφανίδη ο ΠΑΟΚ

Το ΤΑΠ ΠΑΟΚ ανακοίνωσε το Σάββατο (8/6) την ανανέωση της συνεργασίας του με τον 20άχρονο ακραίο, Χρήστο Στεφανίδη, για την επόμενη αγωνιστική περίοδο.Ιδιαίτερα ικανοποιημένος για την ανανέωση της συνεργασίας του με τον ΠΑΟΚ εμφανίστηκε ο Χρήστος Στεφανίδης, καθώς τόνισε: "Είμαι πολύ χαρούμενος που θα συνεχίσω την καριέρα μου στον ΠΑΟΚ.

Αμέσως μόλις μου έγινε η πρόταση απάντησα θετικά στο σύλλογο. Θέλω να ευχαριστήσω τον προπονητή μου κ.Στέλιο Καζάζη που με επέλεξε για την επόμενη χρονιά και κυρίως γιατί με πήρε τηλέφωνο ο ίδιος προσωπικά για να μου ότι με υπολογίζει για την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο".

Κάνοντας έναν μίνι απολογισμό για τη χρονιά που πέρασε, ο νεαρός ακραίος τόνισε: "Ηταν μια χρονιά ικανοποιητική έτσι όπως εξελίχθηκε αλλά σίγουρα θα μπορούσαμε να είχαμε φθάσει πιο ψηλά".

Για τη νέα χρονιά, τόνισε: "Είμαι σίγουρος ότι θα πάμε πολύ καλύτερα. Αυτό φαίνεται και από τις κινήσεις που έχει κάνει ο σύλλογος. Ολες οι μεταγραφές είναι στοχευμένες και δείχνουν ότι έχει γίνει μεγάλη προεργασία.

Ο ΠΑΟΚ στην οργάνωση είναι ένα επίπεδο πάνω σε σύγκριση με άλλες ομάδες. Φέτος ο στόχος είναι διπλός. Ακόμα πιο ψηλά στο ελληνικό πρωτάθλημα και μια αξιόλογη παρουσία στην Ευρώπη".

Τέλος, για τους προσωπικούς του στόχους είπε: "Θέλω να δώσω τον καλύτερο μου εαυτό για να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει τους στόχους της.

Θέλω να έχω περισσότερο χρόνο συμμετοχής για να αποδείξω ότι δίκαια βρίσκομαι στον ΠΑΟΚ".