Αναστασίου: Χρειάζεται αποφασιστικότητα στα τελειώματα

Στη τύχη, αλλά και τη μη αποφασιστικότητα των παικτών στα τελειώματα των φάσεων στάθηκε ο Γιάννης Αναστασίου, που έμεινε όμως ικανοποιημένος με την εικόνα του Παναθηναϊκού στο 1-1 με τη Βέροια

Παράλληλα μίλησε για τα τελευταία μεταγραφικά αποκτήματα, Πράνιτς και Ατζαγκούν, τονίζοντας πως προορίζει τον κροάτη για εσωτερικό αριστερό χαφ.
Αναλυτικά:
«Ξεκινήσαμε καλά και δεν είχαμε κανένα πρόβλημα από τη Βέροια στο πρώτο ημίχρονο. Κάναμε ένα γκολ, φάσεις κι ένα δοκάρι. Δεν είχαμε την τύχη για ένα δεύτερο γκολ. Και στο δεύτερο ημίχρονο είχαμε καλή συμπεριφορά. Το γκολ που δεχθήκαμε ήταν μια άτυχη στιγμή, ένα στημένο με μια κόντρα στην απόκρουση όπου βρέθηκε ο παίκτης της Βέροιας κι έκανε το γκολ», είπε αρχικά ο Γιάννης Αναστασίου.
Στη συνέχεια, ανέφερε: «Κάναμε ένα λάθος προσωπικό με το Νάνο που μπορούσε να κοστίσει το παιχνίδι. Αξίζουν μπράβο στον Μαρινάκη που κυνήγησε τη φάση και βοήθησε να μην μπει το γκολ. Από εκεί και πέρα, κάναμε μεγάλη προσπάθεια, επιτεθήκαμε από τα πλάγια, είχαμε ευκαιρίες και καλή εικόνα. Δεν σταθήκαμε ούτε τυχεροί, ούτε ικανοί. Χάσαμε ευκαιρίες με τον Μπεργκ, τον Μπαϊράμι και τον Χουχούμη και έμεινε το 1-1 που είναι ένα πικρό αποτέλεσμα για εμάς γιατί τα παιδιά κάνανε τεράστια προσπάθεια».
Ο τεχνικός των «πράσινων» είπε ακόμα: «Είμαστε μια νέα ομάδα, είχαμε προβλήματα από την αρχή της χρονιάς. Έχουμε πει πως δεν υπάρχουν άτομα αλλά η ομάδα. Κάνουμε μεγάλη προσπάθεια και πιστεύω πως δουλεύουμε πολύ σκληρά για να μπορέσουμε να είμαστε έτοιμοι στο 100% και να πάρουμε τα αποτελέσματα που θέλουμε».
Για το αν η ομάδα είχε ατολμία, τόνισε: «Σε μια-δυο φάσεις είχαμε ατολμία, κυρίως στον άξονα. Σαν σκέψη, εκμεταλλευτήκαμε τον χώρο που μας έδωσε η Βέροια  στα άκρα. Απλά όταν φέρνεις τη μπάλα στην περιοχή θες αποφασιστικότητα για να τελειώσεις τις φάσεις. Εμείς σήμερα κάναμε τις φάσεις, θεωρώ πως δεν είχαμε την τύχη σήμερα».
Για το που αγωνίζεται ο Πράνιτς, είπε: «Ο Πράνιτς σαν φυσική  θέση, είναι αριστερό χαφ. Λόγω εμπειρίας, ικανότητας και προσόντων παίζει και μπακ. Εξτρέμ δεν νομίζω ότι θα παίξει και θα προσφέρει. Η θέση του είναι αριστερό εσωτερικό χαφ».
Τέλος, για τον Ατζαγκούν ανέφερε: «Ο Ατζαγκούν πιο πολύ ήρθε για να εγκλιματιστεί, να μπει στο κλίμα της ομάδας. Προσπαθεί να αντιληφθεί τη φιλοσοφία της ομάδας. Έπαιζε διαφορετικό τρόπο παιχνιδιού εκεί και για εμάς ήταν σημαντικό να μπει ένας παίκτης που να μπορεί να διαχειριστεί κάποια φάση που θα βρεθεί στην περιοχή. Ο Αποστολόπουλος είναι παίκτης περιοχής, αλλά δυστυχώς δεν έγινε η φάση».