Αναστόπουλος: Ευάλωτη εντός έδρας η Ξάνθη, να το εκμεταλλευτούμε

Να εκμεταλλευτούν το γεγονός ότι η Ξάνθη παρουσιάζεται ευάλωτη εντός έδρας και να φύγουνε με θετικό αποτέλεσμα από τα Πηγάδια προέτρεψε τους παίκτες του ο προπονητής του Ατρομήτου, Νίκος Αναστόπουλος.Αναλυτικά οι δηλώσεις του Αναστόπουλου στη Nova:

Για το παιχνίδι με την Ξάνθη:
«Η Ξάνθη είναι πολύ καλή ομάδα αλλά παρουσιάζει δύο πρόσωπα. Εκτός έδρας είναι πολύ επικίνδυνη αλλά εντός έδρας δείχνει ευάλωτη και αυτό θα προσπαθήσουμε να εκμεταλλευτούμε και εμείς για να μπορέσουμε να πετύχουμε το στόχο μας».
Για το αν ήταν ευεργετική η διακοπή:
«Αυτή η διακοπή θα μας βοηθήσει και να μαζευτούμε αλλά και τι ακριβώς μας λείπει για να παρουσιαστούμε πιο έτοιμοι για τη συνέχεια. Η διακοπή αυτή θα είναι ευεργετική για την ομάδα μας».
Για τη σταθερότητα του Ατρομήτου:
«Αυτή η διαφορά η οποία έχει δημιουργηθεί μεταξύ ημών και του Αστέρα είναι πλασματική και απλά υπήρξε μία συγκυρία πραγμάτων και δεν έχει κριθεί τίποτα ακόμα και όλα θα κριθούν στα πλέι οφ».
Για το αν μπορεί να διεκδικήσει κάτι παραπάνω ο Ατρόμητος:
«Φυσικά και μπορεί ο Ατρόμητος να κάνει το παραπάνω βήμα και όλοι στη οικογένεια του Ατρομήτου ζητάμε το παραπάνω. Από κει και πέρα πρώτα εκπληρώνεις έναν στόχο και μετά πηγαίνεις στον επόμενο. Στο τέλος θα δούμε τι έχουμε καταφέρει και πόσο μπροστά μπορούμε να φτάσουμε».