Αναστόπουλος: Θα τα ξαναπούμε στα πλέι οφ

Ο Ατρόμητος δεν έπιασε καλή απόδοση και ηττήθηκε με 0-2 από τον Αστέρα Τρίπολης, αλλά ο Νίκος Αναστόπουλος τόνισε πως η ομάδα του θα δώσει... απαντήσεις στους αρκάδες, στα πλέι οφ.Στην αρχική του τοποθέτηση για τον αγώνα ο Αναστό είπε: «Το καθοριστικό σημείο ήταν η τριπλή φάση με τα σουτ των Ουντότζι, Σουμπίνιο και Ναπολεόνι. Αν ισοφαρίζαμε εκεί ίσως να ήταν διαφορετική η εξέλιξη. Δεχθήκαμε δύο κρύα γκολ. Το πρώτο σε ένα καθοριστικό σημείο από λάθος μας και το δεύτερο μετά τις χαμένες ευκαιρίες μας. Από ένα φάουλ, μια κακή εκτίμηση, δεχθήκαμε το 2-0. Από εκεί και πέρα σα να είχαμε σκεφτεί ότι δεν μπορούμε να βάλουμε γκολ. Με το εάν δεν μπορείς να κάνεις τίποτα.
Ίσως να νομίζουμε ότι έχουμε εξασφαλίσει τα πλέι οφ. Είναι λάθος αυτό. Πρέπει και μαθηματικά να το κατακτήσουμε. Είμαστε μέσα στο στόχο. Όταν θα έρθει με το καλό ο Μάιος και θα ξανασυναντηθούμε στα πλέι οφ θα δούμε. Θα τα ξαναπούμε τότε…».
Οσο για το που κρίθηκε το ματς, σχολίασε: «Είχαμε νευρικότητα, κάναμε λάθη και η φάση του πρώτου γκολ προήλθε από τέτοιο λάθος. Κάναμε περισσότερα λάθη σε σχέση με άλλα παιχνίδια».