Αναφορά στο Μελισσανίδη από τα ιταλικά Μέσα

Στην επίσκεψη του Δημήτρη Μελισσανίδη στο γήπεδο της Γιουβέντους και επιθυμία του να κατασκευαστεί το γήπεδο της ΑΕΚ στα πρότυπα του αναφέρθηκαν τα ιταλικά Μέσα.

Συγκεκριμένα η ιστοσελίδα "tuttojuve" αναφέρθηκε στην επίσκεψη του Τίγρη στο Τορίνο, που έγινε με σκοπό να δει από κοντά το γήπεδο της Γιουβέντους, με το ιταλικό Μέσο να τονίζει πως ο Μελισσανίδης εντυπωσιάστηκε από τις εγκαταστάσεις του Juventus Stadium και μάλιστα πως έχει ξεκινήσει επαφές με τους αρχιτέκτονες που ανέλαβαν το σχεδιασμό και την κατασκευή του, προκειμένου να κατασκευαστεί το γήπεδο της ΑΕΚ στα ίδια πρότυπα.

Αναλυτικά όσα αναφέρει το δημοσίευμα:

"Το Juventus Stadium δεν είναι απλά ένας μαγικός τόπος όπου η Γιούβε μέσα σε δύο χρόνια πανηγύρισε δύο σερί πρωταθλήματα και επέστρεψε στους 8 της Ευρώπης μετά από χρόνια, αλλά είναι και ένα πρότυπο για άλλες ομάδες που θέλουν να φτιάξουν τα γήπεδα τους.

Οχι μόνο στην Ιταλία αλλά και στην Ελλάδα όπου ο μεγιστάνας του πετρελαίου Δημήτρης Μελισσανίδης, αφεντικό της ΑΕΚ, αφού είδε το Juventus Stadium και εντυπωσιάστηκε από αυτό, άρχισε επαφές με τους αρχιτέκτονες του γηπέδου των Μπιανκονέρι, όπως γράφουν και οι Ελληνες, για να αναλάβουν αυτοί την κατασκευή του νέου γηπέδου της ομάδας του.

Μετά το μοντέλο Μπάρτσα ή το μοντέλο Premier σε ό,τι αφορά τα αθλητικά αποτελέσματα ήρθαν στη μόδα τα μοντέλα Μπάγερν και Μπορούσια αλλά στην Ελλάδα, σε ό,τι αφορά το γήπεδο, σκέφτονται το μοντέλο Juventus Stadium".