Αντίσταση στο Μνημόνιο, αλλά και στα ΜΜΕ

Ακόμα και τις άγιες ημέρες του Πάσχα δεν σταμάτησαν να γράφουν για την αναμενόμενη ανάσταση της ΑΕΚ. Ο αποδυτηριάκιας δεν είναι για τους τεμπέληδες. Για τους αργόσχολους. Γι’αυτούς που δεν λυπούνται τη μεγαλύτερη περιουσία τους κι αυτή δεν είναι άλλη παρά ο χρόνος. Τι είναι αυτά, ρε;Υπάρχει κάτι να μου πεις; Όχι. Ε, τότε μη μιλάς. Τουλάχιστον, πες δεν υπάρχει τίποτα νέο, καμία εξέλιξη επί του θέματος. Φοβερά πράγματα. Έπεσε η ΑΕΚ, μέγα θέμα αυτό, στην αιχμή της επικαιρότητας, μπήκε στο παιχνίδι και ο Μελισσανίδης, οπότε ξεκίνησε ένα ατελείωτο μπλα μπλα δίχως όρια.

Κάτι πρέπει να πούμε, σου λένε, για το τι θα γίνει με την ΑΕΚ. Για οτιδήποτε κάνει, σκέπτεται να κάνει ο Μελισσανίδης. Ο άνθρωπος καβάλησε το σκάφος του και τράβηξε για Σπέτσες να ησυχάσει. Όχι! Ο Τίγρης δεν παίζει τάβλι, ούτε πήγε σε κάποιο ξωκλήσι να κάνει Αναστάση. Κάνει τις επαφές για το γήπεδο, για τις εκλογές της ερασιτεχνικής, για το τι θα γίνει με την ΠΑΕ, για το ένα και το άλλο.

Ο άνθρωπος σήμερα, ο σκεπτόμενος, επιβάλλεται πράγματι να κάνει αντίσταση,  να είναι αντιστασιακός στα ΜΜΕ. Μην πέφτει στην παγίδα, στην κοροϊδία να χάνει τον χρόνο του διαβάζονται αναμασήματα, φωτορεπορτάζ, πράγματα χωρίς περιεχόμενο.