"Αν γυαλίζει το μάτι τους, θα πάμε Champions League"

Ο προπονητής της Αρσεναλ, Αρσεν Βενγκέρ, εμφανίστηκε αισιόδοξος πως οι παίκτες του θα καταφέρουν να οδηγήσουν τους "κανονιέρηδες" ξανά στο Champions League.Η Αρσεναλ παραμένει στην τρίτη θέση, μετά την ισπαλία της Τρίτης (17/4) με την Εβερτον, αλλά πλέον νιώθει πολύ κοντά της τόσο την Τσέλσι όσο και την Τότεναμ, με τον αλσατό τεχνικό να μην πανικοβάλλεται και να υποστηρίζει πως η ομάδα θα συμμετάσχει τη νέα σεζόν στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση, αρκεί στις τελευταίες πέντε αγωνιστικές το μάτι των παικτών του να... γυαλίζει.

Συγκεκριμένα, ο Βενγκέρ δήλωσε: "Αν οι παίκτες μου παλέψουν το κάθε παιχνίδι, αν το μάτι τους... γυαλίζει σε κάθε φάση, τότε είμαι βέβαιος πως θα καταφέρουμε να πάρουμε το εισιτήριο του Τσάμπιονς Λιγκ. Πρέπει να τα δώσουμε όλα στα παιχνίδια που απομένουν. Πρέπει να παίξουμε σαν να είναι ο καθένας, ο τελευταίος αγώνας της ζωής μας, αν θέλουμε να αφήσουμε πίσω μας μια εκ των Τσέλσι, Τότεναμ".

Επιπλέον, ο προπονητής της Αρσεναλ είπε: "Βρισκόμαστε σε μια κρίσιμη καμπή του πρωταθλήματος. Η θέση μας αυτή την στιγμή είναι αρκετά καλή, αλλά πίσω μας έρχεται η Τσέλσι και η Τότεναμ με φόρα. Εχουν να δώσουν περισσότερα παιχνίδια από εμάς μέχρι το τέλος της χρονιάς, αλλά πιστεύω πως μπορούμε να τους περάσουμε στην τελική κατάταξη. Αρκεί, βέβαια, να κερδίσουμε όσα ματς μας απομένουν μέχρι το τέλος".