Α.Ο. Χανιά: Η διαιτησία του κ. Ζαχαριάδη είναι η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι

Ανακοίνωση με αφορμή τα διαιτητικά λάθη που γίνονται κατ' εξακολούθηση σε βάρος της ομάδας με αποκορύφωμα τον αγώνα Κυπέλλου με τον Αστέρα Τρίπολης εξέδωσαν τα Χανιά.
Αναλυτικά η ανακοίνωση:
"Η Π.Α.Ε. Α.Ο. Χανιά, εκφράζει την λύπη της για τα όσα συμβαίνουν από την αρχή της χρονιάς, εις βάρος της ομάδας μας και έχουν κοινό παρονομαστή, τα διαιτητικά λάθη. Δυστυχώς η διαιτησία του κ. Ζαχαριάδη είναι η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι και μας αναγκάζει να φωνάξουμε για πρώτη και ελπίζουμε τελευταία φορά την φετινή χρονιά για θέματα που έχουν να κάνουν με διαιτητικά λάθη.
Στο ίδιο έργο θεατές γίναμε την 1η, την 4η και την 5η αγωνιστική όπως επίσης και στον σημερινό αγώνα κυπέλλου με αποκορύφωμα την φάση του  54’ όπου ο τερματοφύλακας της φιλοξενούμενης ομάδας συγκρούστηκε με τον αμυντικό του και ως εκ θαύματος ο «εφευρέτης» κ. Ζαχαριάδης σφύριξε επιθετικό φάουλ στον ποδοσφαιριστή μας Ντίνο Πάγκαλο ο οποίος βρισκόταν τουλάχιστον 3 μέτρα μακριά.
ΑΝΟΧΗ ΤΕΛΟΣ.
Η ομάδα μας με ένα από τα πιο χαμηλά μπάτζετ της κατηγορίας θα παλέψει κόντρα σε Θεούς και δαίμονες και ευτυχώς υπάρχει η τηλεόραση και ο κόσμος μπορεί να κρίνει, το γεγονός ότι δεν αρθρώσαμε λέξη τις προηγούμενες αγωνιστικές κάποιοι το θεώρησαν αδυναμία, ΛΑΘΟΣ.
Ευελπιστούμε ότι από εδώ και πέρα θα αναγκάζουμε την κοινή γνώμη να μιλάει για τις ποδοσφαιρικές μας επιδόσεις και όχι για να αναζητήσουμε το δίκιο μας μέσα από ανακοινώσεις".