Απογοήτευση και δυσαρέσκεια

Ο Παναθηναϊκός δεν κατάφερε να δώσει συνέχεια στα θετικά αποτελέσματα, αφήνοντας δύο πολυτιμους βαθμούς στη Ριζούπολη.Η αδυναμία της ομάδας να τελειώσει το παιχνίδι μετά το 0-1 και να αντιδράσει μετά το 1-1, έχουν προκαλέσει προβληματισμό στον Γιάννη Αναστασίου. Παράλληλα, στον Παναθηναϊκό είναι δυσαρεστημένοι από τη διαιτησία του Πραξιτέλη Ζαχαριάδη, διαμαρτυρόμενοι για δύο πέναλτι πάνω στους Τριανταφυλλόπουλο και Μπεργκ.

Παρά το γεγονός ότι ο προπονητής του Παναθηναϊκού δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου, ότι η ομάδα του δεν έπαιξε άσχημα μετά το 1-1, έχει αρκετά παράπονα από το γεγονός ότι οι παίκτες του είχαν λάθος νοοτροπία, δεν έβγαλαν πάθος και συγκέντρωση για να πετύχουν ένα δεύτερο γκολ και να ξαναπάρουν το πάνω χέρι.

Παράλληλα, υπάρχει προβληματισμός και για το γεγονός ότι στο καλό του ημίχρονο (το πρώτο) ο Παναθηναϊκός δεν κατάφερε να "καθαρίσει" το παιχνίδι, όντας αναποτελεσματικός στις ευκαιρίες που δημιούργησε.

Σε αυτά τα δύο σημεία θα σταθεί στην ομιλία του προς τους ποδοσφαιριστές, στην προπόνηση της Κυριακής.

Από 'κει και πέρα, στη διοίκηση είναι εξοργισμένοι από τις -μη- αποφάσεις του διαιτητή Πραξιτέλη Ζαχαριάδη, στον οποίο καταλογίζουν ότι έκλεισε τα μάτια σε δύο καταφανέστατες περιπτώσεις πέναλτι.

Η ουσία είναι ότι ο Παναθηναϊκός άφησε δύο πολύτιμους βαθμούς στην προσπάθεια που κάνει να εξασφαλίσει θέση για τα πλέι οφ και χρόνος για χάσιμο δεν υπάρχει. Οι υποχρεώσεις τρέχουν και ακολουθούν τα παιχνίδια με τον Ηρακλή Ψαχνών για το Κύπελλο (5/12) και με την Καλλονή για το πρωτάθλημα.

* Ο Παναθηναϊκός έχει 3 νίκες στις τελευταίες 7 αγωνιστικές και ως φιλοξενούμενος έχει συγκεντρώσεις μόλις τους 8 από τους 21 βαθμούς που έχει στο ενεργητικό του.

* Επιστρέφουν οι Ζέκα και Σίλντενφελντ, που εξέτισαν την τιμωρία τους.

* Τέσσερις κάρτες συμπλήρωσε ο Πράνιτς. Θα λείψει σε ένα από τα επόμενα 4 παιχνίδια (Καλλονή εκτός, Ατρόμητος εντός, Λεβαδειακός εκτός και Ξάνθη εντός).