Αποθέωση για Σαμαρά

Αποθεωτικά είναι τα σχόλια του βρετανικού Τύπου για τον Γιώργο Σαμαρά, ο οποίος με το γκολ που πέτυχε στο 4ο λεπτό των καθυστερήσεων στο παιχνίδι Αμπερντίν - Σέλτικ, όχι μόνο χάρισε τη νίκη 3-4 στην ομάδα του, αλλά συνετέλεσε σε μια από τις μεγαλύτερες ανατροπές στην ιστορία του σκοτσέζικου πρωταθλήματος (η Σέλτικ έχανε 3-1).Αναλυτικά:
Επίσημη ιστοσελίδα της Σέλτικ: "Ο σούπερ Σαμαράς έδωσε τη νίκη στη Σέλτικ σε ένα θρίλερ επτά τερμάτων".
Daily Mail: "Σκόραρε στο τέλος ο Σαμαράς και οι `χουπς` επέστρεψαν στις νίκες".
The Scottish Sun: "Ο Γιώργος Σαμαράς χτύπησε στο τέλος και η Σέλτικ πήρε τη νίκη απέναντι στην Αμπερντίν σε ένα απίστευτο παιχνίδι επτά τερμάτων".
Guardian: "Το γκολ του Γιώργου Σαμαρά βοήθησε τη Σέλτικ να φύγει με τη νίκη κόντρα στην Αμπερντίν"
Scotsman.com: "Ήρθε με το τέταρτο ο Σαμαράς"

O ίδιος ο Σαμαρά έπλεε σε πελάγη ευτυχίας μετά το παιχνίδι: "Ήταν ένα εξαιρετικό γκολ για την ομάδα και έδειξε τον χαρακτήρα μας, καθώς 25 λεπτά πριν το τέλος χάναμε με 3-1. Αυτή η ανατροπή ήταν ξεχωριστή και φυσικά η τονώθηκε η αυτοπεποίθησή μας. Πιστεύουμε στους εαυτούς μας από την αρχή της σεζόν.
Μερικές φορές παίζουμε άσχημα και χάνουμε, άλλες νικάμε. Ωστόσο τίποτα δε συγκρίνεται με αυτό το παιχνίδι. Είναι το πιο εντυπωσιακό από τη μέρα που ήρθα.
Θυμάμαι μία φορά κόντρα στην Αμπερντίν επί Γκόρντον Στράχαν όταν ο Χέσελινκ σκόραρε στο τελευταίο λεπτό, αλλά δε θυμάμαι άλλο παιχνίδι στο οποίο επιστρέψαμε έτσι. Ήταν ξεχωριστός αγώνας για μας".