Αποθεώθηκε και θέλει να τους επιβραβεύσει

Την αποθέωση από περίπου 200 οπαδούς της ομάδας γνώρισε η αποστολή του Ολυμπιακού, που κόντρα στον Πλατανιά θέλει να επιστρέψει στις νίκες για να επιβραβεύσεις τους πιστούς φίλου τουΣτα ερυθρόλευκα ντύθηκαν τα Χανιά ώστε να υποδεχθούν το βράδυ του Σαββάτου (6/4) την αποστολή του Ολυμπιακού, που την Κυριακή (7/4) θα αντιμετωπίσει τον Πλατανιά. Τους πειραιώτες υποδέχθηκαν περίπου 200 φίλαθλοι, που έκαναν τη νύχτα μέρα με καπνογόνα και τραγούδια
Ο Μίτσελ μάλιστα έμεινε εντυπωσιασμένος από την υποδοχή και σε συζήτηση, που είχε με τους παίκτες τους ζήτησε να κερδίσουν -και- για τον κόσμο αυτό, ώστε να τον επιβραβεύσουν.
Η νίκη βέβαια ήταν το ζητούμενο και πριν την υποδοχή, αφού ο ΠΑΟΚ φρέναρε τους ερυθρολεύκους στο Καραϊσκάκή και άπαντες στο Λιμάνι θέλουν να επιστρέψουν στις επιτυχίες και τα τρίποντα.
Σε ότι αφορά την αρχική 11άδα, ο Μίτσελ επέμεινε και στη σημερινή προπόνηση (6/4) σε όσα δοκίμασε τις προηγούμενες μέρες. Ο Μέγερι θα διατηρήσει τη θέση του, ενώ ο ισπανός δοκίμασε τον Μοντέστο ως δεξί μπακ και τον Σιόβα ως παρτενέρ του Μανωλά στα στόπερ. Ο Χολέμπας θα παραμείνει στο αριστερό άκρο.
Στη μεσαία γραμμή, ο Φέισα θα είναι ο μοναδικός αμυντικός χαφ, έχοντας λίγο μπροστά τον Μασάντο και τον Γκρέκο. Ο ιταλός έχει πολλές πιθανότητες να επιστρέψει στο αρχικό σχήμα, αλλά θέση διεκδικεί και ο Φουστέρ.
Οσο για την τριπλέτα της επίθεσης, ο Μίτσελ φαίνεται να καταλήγει στους Αμπντούν και Φετφατζίδη για τις δύο πτέρυγες, ενώ ο Μήτρογλου αναμένεται να προτιμηθεί από τον Τζιμπούρ.