Αποστολάκη: Περιμένουμε τον Μελισσανίδη

Η Δήμαρχος της Νέας Φιλαδέλφειας, Εφη Αποστολάκη,περιμένει την πρόσκληση του Μελισσανίδη, τονίζοντας πως δεν υπάρχει ραντεβού αλλά πλήρη διάθεση από το Δήμο να στηρίξει την κατασκευή του γηπέδου.Ο Δήμος Ν.Φιλαδέλφειας είναι διετεθειμένος να συζητήσει με τον Δημήτρη Μελισσανίδη για την κατασκευή του γηπέδου της ΑΕΚ. Η Δήμαρχος Νέας Φιλαδέλφειας – Χαλκηδόνας, Εφη Αποστολάκη, μίλησε στο NovaΣΠΟΡ fm  και ξεκαθάρισε πως δεν υπάρχει κανένα προγραμματισμένο ραντεβού με τον Μελισσανίδη, ούτε επαφή με την πλευρά του πρώην προέδρου της Ενωσης.

Ωστόσο η ίδια τόνισε πως από την πλευρά του ο Δήμος επιθυμεί την κατασκευή του γηπέδου και την επιστροφή της ΑΕΚ  "στο σπίτι" της.

Αναλυτικά όσα είπε η κ. Αποστολάκη:

Για το αν ισχύουν οι πληροφορίες περί ραντεβού με τον Μελισσανίδη:

"Όχι, δεν υπάρχει ραντεβού με τον κ. Μελισσανίδη. Ούτε έχει προηγηθεί κάποια επαφή -επίσημη ή ανεπίσημη. Περιμένω να επικοινωνήσει μαζί μου και να συναντηθούμε. Είμαστε όλοι σε αγωνία, διότι προφανώς και θέλουμε να επιστρέψει η ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια".

Για τις επαφές που έχουν γίνει στο παρελθόν:

"Είχαν γίνει πολλές συναντήσεις στο παρελθόν και με την ΠΑΕ και την Ερασιτεχνική. Μετά όμως σταμάτησαν. Εμάς αυτό που μας ενδιαφέρει είναι να γίνει το γήπεδο της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια. Είναι το σπίτι της εκεί. Οπότε, περιμένουμε να επικοινωνήσει μαζί μας ο κ. Μελισσανίδης και να συζητήσουμε".

Για τη βάση που είχαν γίνει οι συζητήσεις:

"Είχαμε συζητήσει για κάποια στάνταρ, δεν είχαμε φτάσει όμως σε σχέδια. Περιμέναμε την Ερασιτεχνική να μας πει τη δική της θέση. Αυτό που είχαμε συζητήσει ήταν για γήπεδο 27.000 θέσεων. Νομίζω ότι είναι μια χαρά η χωρητικότητα, από το να μην υπάρχει καθόλου. Νέκρωσε ο τόπος από τότε που έφυγε η ΑΕΚ…"