Αποχώρησε από την Παρί ο Λεονάρντο

Τέλος στη συνεργασία του με την Παρί Σεν Ζερμέν έβαλε ο Λεονάρντο, υποβάλλοντας την παραίτησή του από τη θέση του τεχνικού διευθυντή των πρωταθλητών Γαλλίας.Η απόφαση αυτή πάρθηκε σύμφωνα με πληροφορίες ως διαμαρτυρία για την ποινή αποκλεισμού από τα γήπεδα που του είχε επιβάλλει η γαλλική ομοσπονδία (τιμωρία ενός χρόνου) για το φτύσιμο σε διαιτητή κατά τη διάρκεια του αγώνα με τη Βαλενσιέν, ενώ όπως έγινε γνωστό θα τεθεί σε ισχύ μετά τη λήξη της καλοκαιρινής μεταγραφικής περιόδου.

Πάντως, κάποια ΜΜΕ αναφέρουν πως ο Λεονάρντο παραιτήθηκε επειδή διαφωνεί με την απόφαση της διοίκησης να παραχωρήσει τον Τιάγκο Σίλβα στην Μπαρτσελόνα.

"Λυπούμαστε για την επιλογή του αλλά σεβόμαστε την απόφασή του. Τον ευχαριστούμε πάρα πολύ για τη σημαντική συνεισφορά του στο πρότζεκτ που έχουμε για τη δημιουργία ενός κορυφαίου ευρωπαϊκού συλλόγου στο Παρίσι και του ευχόμαστε ό,τι καλύτερο όσον αφορά στις μελλοντικές επαγγελματικές του επιλογές", αναφέρει χαρακτηριστικά η ανακοίνωση που εξέδωσε η διοίκηση των Παριζιάνων.