Απρόοπτο με Βιτόλο, αλλά παίζει στο Καραϊσκάκη

Απρόοπτο πρόβλημα προέκυψε στην προπόνηση της Παρασκευής με τον Βίκτορ Βιτόλο, ο οποίος αισθάνθηκε ενοχλήσεις στο γόνατο και ακολούθησε θεραπεία, ωστόσο από το ιατρικό τιμ του Τριφυλλιού έλεγαν πως δεν τίθεται θέμα απουσίας του από το ντέρμπι του Καραϊσκάκη.Ο Γιάννης Βονόρτας είδε τον Ισπανό μεσοαμυντικό να μην προπονείται μαζί με τους συμπαίκτες του την Παρασκευή, καθώς παραπονέθηκε για ενοχλήσεις στο δεξί γόνατο και περιορίστηκε σε θεραπεία.

Αυτό έγινε για προληπτικούς λόγους, όπως λένε οι πράσινοι, χωρίς να εκφράζεται ανησυχία για τη συμμετοχή του στον αγώνα της Κυριακής με τον Ολυμπιακό.

Κατά τ' άλλα, με θεραπεία συνέχει ο Χάρης Μαυρίας, που ως γνωστόν δεν υπολογίζεται για το ντέρμπι, όπως επίσης και ο Αλέξανδρος Ταμπάκης που ακολούθησε ατομικό.

Σε ό,τι αφορά το πρόγραμμα της προπόνησης, οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού ξεκίνησαν με ζέσταμα και συνέχισαν με ασκήσεις κατοχής της μπάλας «5-2». Στη συνέχεια χωρίστηκαν σε δύο groups και επιδόθηκαν σε τελειώματα και ασκήσεις τακτικής εναλλάξ, ενώ, τέλος χωρίστηκαν σε τρία groups και έπαιξαν δίτερμα εναλλάξ σε μικρό χώρο.
Στην σημερινή δοκιμή, απόντος του Βιτόλο στο κέντρο έπαιξε κόφτης ο Σο με τους Μαρίνο και Ζέκα δίπλα του, τους Μπαρμπαρούση (Ντίνα) και Σισοκό στα "φτερά" με τον Φιγκερόα και τον Τοτσέ να εναλλάσσονται στην κορυφή της επίθεσης.
Στην άμυνα αριστερά έπαιξε ο Χουχούμης, δεξιά ο Σεϊταρίδης και δίδυμο στο κέντρο της άμυνας οι Μπουμσόνγκ και Τριανταφυλλόπουλος με τον Καρνέζη κάτω από την εστία.
Η αλήθεια, βέβαια είναι πως ο Βονόρτας δεν έχει καταλήξει ακόμα στην ενδεκάδα, αυτό φαίνεται και από τις δοκιμές που κάνει στα φτερά και στην κορυφή της επίθεσης, αλλά και στην άμυνα, ενώ περιμένει και τον Βιτόλο να δει αν θα είναι σε θέση να παίξει.