Απόπειρα εξαγοράς αγώνα για τον Αετό Σκύδρας

Δείτε VIDEO με τον δήμαρχο Σκύδρας, να αποκαλύπτει πως είχε δώσει 5.000.000 δραχμές στον πρόεδρο του Αετού, για να εξαγοράσει παιχνίδι! Για την υπόθεση παρενέβη ο Χάρης Λακαφώσης.Σάλο έχει προκαλέσει η αποκάλυψη για απόπειρα εξαγοράς παιχνιδιού από τον Αετό Σκύδρας, που είδε το φως της δημοσιότητας στην εκπομπή 'Δίκη του ΣΚΑΪ'.
Συγκεκριμένα, την είδηση έδωσε στη δημοσιότητα ο ίδιος ο Δήμαρχος Σκύδρας, Γιώργος Χοΐδης, σε συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου, ενώ το video είναι του aridaianews.gr.
Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή... Κατά την ομιλία του, ο Δήμαρχος της πόλης, ξεκαθαρίζει πως είχε δώσει 5.000.000 δραχμές προκειμένου να αγοράσουν ματς και να ανέβει κατηγορία ο Αετός Σκύδρας, κάτι που τελικά δεν έγινε και τα χρήματα δεν επέστρεψαν στον Δήμο.
Από την πλευρά του, ο πρόεδρος του Αετού, Γιάννης Ναυρινιάδης διέψευσε τα λεγόμενα του Δημάρχου και είπε πως τα χρήματα αυτά δόθηκαν για να πληρωθούν οι ποδοσφαιριστές της ομάδας.
Αξίζει να σημειωθεί πως ο Δήμαρχος είχε ζητήσει να γραφτούν όσα είπε στα πρακτικά, ενώ στην αίθουσα βρισκόταν και ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Ιορδάνης Τζαμτζής.