Από τα όσα είπε ο Ιβάν δυο πράγματα κρατώ…

Αν με ρωτούσατε τι θα κρατούσα παραπάνω από τις δυο και πλέον ώρες που κράτησε η συνέντευξη Τύπου του Σαββίδη δεν θα ήταν ούτε η αποκάλυψη για πρόταση στον Ροναλντίνιο, ούτε το θέμα της επιλογής του Στέφενς και τα συναφή...Δυο πράγματα ξεχώρισα και το πρώτο αφορά τα όσα είπε ο Σαββίδης για το θέμα του Ζαγοράκη και του Βρύζα. Επέλεξα να κάνω την συγκεκριμένη ερώτηση γιατί ξέρω πολύ καλά πως αυτή ήταν η απορία των περισσοτέρων οπαδών.

Δηλαδή από την στιγμή που ο ΠΑΟΚ είχε φτάσει στο χείλος του γκρεμού και θα είχε την τύχη της ΑΕΚ αν δεν ερχόταν ο Σαββίδης, γιατί έχει δίπλα του τον Ζαγοράκη και τον Βρύζα που ήταν αυτοί που διαχειρίστηκαν την ΠΑΕ ΠΑΟΚ όλα αυτά τα χρόνια;

<img alt="" src="/files/File/0000/zar1(1).jpg" />

Ο Σαββίδης έβαλε τέλος στην εσωστρέφεια που υπάρχει όλο αυτό το διάστημα με την απάντηση του: Δεν είναι κλέφτες. Αυτό είναι το μόνο σίγουρο. Το ότι ήταν καλοί ποδοσφαιριστές δεν τους κάνει και καλούς μάνατζερ.

Ο Ζαγοράκης ήρθε και μου είπε ότι από το κοντό παντελονάκι που βρέθηκε να φορά, του έβαλαν κοστούμι. Θέλω να πω ότι οι δυο αυτοί με έπιασαν από το χέρι και με έφεραν στον ΠΑΟΚ. Αυτό δεν το ξεχνώ όπως δεν ξεχνώ και το παρελθόν της ομάδας και το τιμώ» είπε. Από την στιγμή λοιπόν που αυτός ΠΛΗΡΩΝΕΙ τα λάθη που έκαναν (και που οι ίδιοι έχουν αναγνωρίσει) νομίζω ότι πρέπει να βάλουμε ΤΕΛΕΙΑ και ΠΑΥΛΑ στο συγκεκριμένο θέμα.

Από εκεί και πέρα θεωρώ εξίσου&#160; σημαντικό τα όσα είπε για αυτούς που θεωρούν ότι πουλάει παπά και ότι δεν έχει χρήματα.&#160; Πέταξε το γάντι ακόμη και στην Πολιτεία με το θέμα του Λιμένα Θεσσαλονίκης για να κλείσει στόματα: "Σε κανέναν δεν επιτρέπω να ψάξει την τσέπη μου. Επειδή όμως ακούω πολλά για το αν έχω χρήματα ή όχι θα σας πω το παρακάτω: είπα στον Σαμαρά ότι θέλω τον Λιμένα Θεσσαλονίκης. Δεσμεύομαι να προσφέρω 50 εκατομμύρια ευρώ περισσότερα από εκείνον που θα κάνει την μεγαλύτερη προσφορά. Ας το τολμήσουν. Εγώ εδώ είμαι, έχω τα χρήματα και το λέω δημόσια..."

<img alt="" src="/files/File/0000/zar2.jpg" />

Κλείνω με το θέμα των χρεών. Και αντιστρέφω την ερώτηση που κάνουν πολλοί: είναι κοινωνική πρόκληση να θέλει να πληρώσει CASH 11.5 εκατομμύρια ευρώ χωρίς τις προσαυξήσεις και δεν είναι κοινωνική πρόκληση το ότι στην ΑΕΚ που χρωστά μέχρι και στον γαλατά της περιοχής η Περιφέρεια είναι έτοιμη να δώσει είκοσι εκατομμύρια ευρώ;»&#160;

Ο Σαββίδης ανέβασε την προσφορά του στα 11,5 εκατομμύρια ευρώ για να ξεχρεώσει το Δημόσιο. Ούτε ευρώ παραπάνω δεν προκειται να προσφέρει αντιλαμβανόμενος ότι ισχύουν δυο μέτρα και δυο σταθμά. Τόνισε ότι ο ΠΑΟΚ είναι μαγαζί που πληρώνει σε αντίθεση με την ΑΕΚ από την οποία το Δημόσιο έχει χάσει ένα καράβι χρήματα. "Αν βάλουν φυλακή όσους ευθύνονται για τα χρέη της ΑΕΚ, εγώ θα πληρώσω τα 32 εκατομμύρια ευρώ που μου ζητούν" είπε και συνέχισε:
&#160;
"Επειδή ο Σαββίδης έχει χρήματα δεν σημαίνει ότι θα πληρώνει ότι δεν πρέπει...". Η ουσία είναι πως στα 11 εκατομμύρια ευρώ που είναι το πρωτογενές κεφάλαιο δίνει άλλες 500.000 ευρώ για τις προσαυξήσεις. Αν δε το δεχθεί ο Σαμαράς τότε η ΠΑΕ είναι διατεθειμένη να πάει στα δικαστήρια. Αλλά όπως είπε δεν βλέπει να υπάρχει εξέλιξη στο επόμενο εξάμηνο. Αλλά και δεν είναι διατεθειμένος να πληρώσει ούτε ευρώ παραπάνω.

Όλα τα άλλα τα προσπερνώ. Όχι ότι δεν είναι σημαντικά. Αλλά αυτά τα δυο ξεχώρισα.&#160;

<img alt="" src="/files/File/0000/zar3(1).jpg" />