Από το Βόλο... Super League

Ολυμπιακός Βόλου και Παναιτωλικός δίνουν μάχη την Τετάρτη (19/6) στις 20:00GR στο Πανθεσσαλικό, με τον νικητή να παίρνει και το εισιτήριο της ανόδου στη Super League.Ο Παναιτωλικός πηγαίνει, πάντως, στο Βόλο με πλεονέκτημα, καθώς βρίσκεται στην κορυφή της βαθμολογίας των πλέι οφ της Football League με 11 βαθμούς, ενώ ο Ολυμπιακός έχει 9.

Σε περίπτωση ισοπαλίας λοιπόν ο Παναιτωλικός ευνοείται, διαφορετικά όποια ομάδα πάρει τη νίκη θα είναι αυτή που θα βρεθεί στα μεγάλα σαλόνια.

Οι γηπεδούχοι έχουν σοβαρά προβλήματα, καθώς οι Ολίσε, Μπρέσκα και Κατσιαρός δεν είναι στη διάθεση του Γιώργου Βαζάκα, λόγω τραυματισμών, ενώ εκτός είναι και οι τιμωρημένοι Καπετάνος, Τσιάτσιος, Γκότοβος και Γουσούλης.

Προβλήματα έχει πάντως και ο Παναιτωλικός με τον Χάβο να ετοιμάζει μία αμυντική 11άδα, έχοντας στο μυαλό του πως και με την ισοπαλία η ομάδα του πετυχαίνει το στόχο της.

Ο Ολυμπιακός, πάντως, θα έχει έξτρα παίκτη τον κόσμο του, ο οποίος αναμένεται να γεμίσει το Πανθεσσαλικό και να δημιουργήσει καυτή ατμόσφαιρα.

Η άλλη αναμέτρηση της ημέρας, ανάμεσα σε Ηρακλή και Νίκη Βόλου έχει διαδικαστικό χαρακτήρα.