Απών από την πρώτη της Βέροιας ο Τζόναθαν Λόπεζ

Στα άκρα οδηγούνται οι σχέσεις της Βέροιας με τον Τζόναθαν Λόπεζ, με τον Ισπανό γκολκίπερ να μην δίνει το παρών στην πρώτη της ομάδας το απόγευμα της Τετάρτης και τους ανθρώπους της ΠΑΕ να τον χαρακτηρίζουν αδικαιολογήτως απών!

Απών από την σημερινή πρώτη συγκέντρωση της Βασίλισσας ήταν ο τερματοφύλακας Τζόναθαν Λόπεζ. Οι ιθύνοντες της ομάδας περίμεναν από τον Ισπανό γκολκίπερ να δώσει κανονικά το παρών, αφού δεσμεύεται με έναν ακόμη χρόνο συμβόλαιο, με αποτέλεσμα να τον συγκαταλέγουν στους αδικαιολογήτως απόντες!

Από κει και πέρα, δηλώσεις στο περιθώριο της πρώτης συγκέντρωσης έκαναν ο Γιάννης Σεντεμέντες και ο Κενάν Μπαργκάν. Τον καλύτερό του εαυτό υποσχέθηκε να δώσει ο νεοαποκτηθείς αμυντικός της Βασίλισσας Γιάννης Σεντεμέντες.

Ο νεαρός αμυντικός τόνισε: "Είμαι χαρούμενος που ήρθα στην Βέροια. Είμαι σίγουρος ότι ο στόχος που θα βάλουμε θα είναι υψηλός. Θα δώσω κι εγώ τον καλύτερό μου εαυτό για την ομάδα".

Χαρούμενος που επιστρέφει στα γήπεδα, μετά τον τραυματισμό του, είναι ο Κενάν Μπαργκάν. Σε δήλωσή του στο πλαίσιο της πρώτης συγκέντρωσης της ομάδας σημείωσε:

"Είμαι χαρούμενος που θα αγωνιστώ και πάλι με την Βέροια. Ελπίζω αυτήν η χρονιά να είναι καλύτερη από την περσινή και για μένα αλλά και για την ομάδα μας. Φέτος πιστεύω ότι θα έχουμε καλύτερη πορεία από την περσινή και θα βάλουμε υψηλότερους στόχους. Πιστεύω ότι πέρσι η Βέροια δεν άξιζε να κυνηγά την σωτηρία στις τελευταίες αγωνιστικές γιατί είναι για μεγαλύτερα πράγματα".