Αραβίδης: Θέλουμε να κερδίσουμε και θα το κάνουμε

Την πίστη του ότι ο Πανιώνιος θα πετύχει την δεύτερη σερί νίκη του, μετά από εκείνη κόντρα στον ΠΑΣ, απέναντι στον Απόλλωνα, εξέφρασε ο αρχηγός των κυανέρυθρων Χρήστος Αραβίδης.Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Αραβίδης στη Nova:

Για το πόσο βελτίωσε το κλίμα στα αποδυτήρια του Πανιωνίου η νίκη επί του ΠΑΣ: "Σίγουρα μετά από ένα θετικό αποτέλεσμα τα αποδυτήρια ανανεώνουν και τις σχέσεις και τη διάθεση. Εμείς σαν ομάδα προσπαθήσαμε γι' αυτό το αποτέλεσμα, ξέραμε ότι είναι ίσως και από τις τελευταίες επιλογές μας για να μπορέσουμε να κοιτάζουμε το μέλλον με μεγαλύτερη αισιοδοξία. Από εκεί και πέρα, όπως έχω πει και στο παρελθόν, είναι πολύ νωρίς για να διαμορφωθεί κάτι οριστικό".
 
Για το τι κρατάει από τον αγώνα με τον ΠΑΣ: "Κρατάω ότι δείξαμε πως θέλουμε πάρα πολύ το αποτέλεσμα, το κυνηγήσαμε με όλους τους τρόπους. Όλα τα παιδιά έδειξαν πάθος και διάθεση και στις προσωπικές μονομαχίες, αλλά και για να βγούμε μπροστά να πετύχουμε κάποια τέρματα. Νομίζω ότι θα μπορούσαμε να είχαμε μεγαλύτερο σκορ. Ο ΠΑΣ στο τέλος ανοίχτηκε, εμείς κάναμε ευκαιρίες και νομίζω αν ήμασταν λίγο πιο προσεκτικοί θα μπορούσαμε να πετύχουμε και άλλα γκολ".
 
Για το παιχνίδι με τον Απόλλωνα και αν το περιμένει διαφορετικό από αυτό στα Γιάννινα: "Είναι διαφορετικό παιχνίδι, όντως. Ο Απόλλων έχει ξεκινήσει μια νέα συνεργασία με τον κύριο Τεννέ, ο οποίος έχει δείξει ότι βοηθάει τις ομάδες που αναλαμβάνει. Θα αντιμετωπίσουμε έναν διαφορετικό Απόλλων απ' ότι βλέπαμε στις προηγούμενες αγωνιστικές. Είμαστε ανεβασμένοι λόγω του αποτελέσματος, αλλά και λόγω του ότι έχουμε κάνει όλοι την αυτοκριτική μας και γνωρίζουμε τι πρέπει να κάνουμε για να πετυχαίνουμε τις νίκες και τον στόχο μας. Ελπίζω να γίνει ένα καλό παιχνίδι και φυσικά να κερδίσουμε".
 
Για το τι ξεχωρίζει από τον Απόλλωνα: "Ξεχωρίζω ότι διαθέτει ποδοσφαιριστές που μπορούν να κάνουν το κάτι παραπάνω. Νομίζω ότι έχουμε δείξει καλύτερα στοιχεία σε διάφορα παιχνίδια, ίσως να μην είμαστε τόσο σταθεροί σαν ομάδα, αλλά αυτό το βελτιώσαμε και το βελτιώνουμε κάθε μέρα στις προπονήσεις. Σε ότι έχει να κάνει με το αν διαθέτει ποιοτικό ρόστερ, δεν νομίζω πως ο Πανιώνιος υπολείπεται σε κάτι γιατί και εμείς έχουμε και νέους και πολλούς ποιοτικούς ποδοσφαιριστές. Έχουμε πίστη στους εαυτούς μας και στις δυνάμεις μας, αλλά και στην ομάδα για τη νίκη".
 
Για το αν ήρθε η ώρα ο Πανιώνιος να πετύχει τη δεύτερη εντός έδρας νίκη του: "Τη νίκη θα μπορούσαμε να την έχουμε πετύχει και στον αγώνα με τον Άρη, αλλά καθαρά από δικά μας λάθη δεν είχαμε θετικό αποτέλεσμα. Σε κάθε εντός έδρας παιχνίδι θα πρέπει να κυνηγάμε τους τρεις βαθμούς γιατί είναι ο μόνος τρόπος να πετύχουμε πιο εύκολα τον στόχο μας. Το επόμενο παιχνίδι εντός έδρας είναι με τον Απόλλωνα και σίγουρα θέλουμε να κερδίσουμε και θα το κάνουμε".