Αρης: Πρόταση ανανέωσης σε Πελεκάνο, έξαλλος με μάνατζερ ο Αγγέλου

Την παραμονή του Μιχάλη Πελεκάνου στο Αλεξάνδρειο επιθυμεί ο Αρης, με την διοίκηση του συλλόγου να κάνει πρόταση για νέο συμβόλαιο τριετούς διάρκειας στον 32άχρονο φόργουορντ. Εξαλλος με μάνατζερ ο προπονητής των κιτρινόμαυρων, Βαγγέλης Αγγέλου!Οι ανθρώποι του Αρη έμειναν ικανοποιημένοι με την παρουσία του Μιχάλη Πελεκάνου στην ομάδα και θέλουν να κρατήσουν τον 32άχρονο φόργουορντ στην Θεσσαλονίκη μέχρι το τέλος της καριέρας του.

Στο πλαίσιο αυτό, οι κιτρινόμαυροι πρόσφεραν νέο συμβόλαιο τριετούς διάρκειας στον Πελεκάνο, ενώ έγινε συζήτηση και για το θέμα των οφειλών.

Όπως ενημέρωσε η ΚΑΕ "ο πρόεδρος της ΚΑΕ Αρης και ο αντιπρόεδρος είχαν συνάντηση με τον μάνατζερ του Μιχάλη Πελεκάνου, στον οποίο κατέθεσαν πρόταση ανανέωσης της συνεργασίας των δύο πλευρών για 3 χρόνια, ώστε ο παίκτης να κλείσει την καριέρα του στον Αρη".

Εξαλλος με μάνατζερ ο Αγγέλου!
Παράλληλα, ο προπονητής του Αρη, Βαγγέλης Αγγέλου είναι έξαλλος με την συμπεριφορά ενός μάνατζερ, κάνοντας γραπτή δηλωση, στην οποία δεν διευκρινίζει ποιον εννοεί ή για ποιο θέμα προέκυψε ο λόγος της δήλωσης.

Αναλυτικά η γραπτή δήλωση του Αγγέλου:
"Ο “παιχνιδιάρης” μάνατζερ, πρώην Αρειανός, εκπληκτικός ηθοποιός, άριστος γνώστης και χειριστής της ελληνικής γλώσσας μετά από τη σημερινή του συμπεριφορά, πρέπει να γνωρίζει ότι οι πόρτες του ΑΡΗ γι’ αυτόν, όσο είμαι εγώ εδώ, θα είναι για πάντα κλειστές.

Αρκετά με τους δήθεν Αρειανούς, που αγαπάνε τον ΑΡΗ, αλλά με τις κινήσεις τους εφαρμόζουν το λαϊκό ρητό “αλλού τρως, αλλού πίνεις και αλλού πας και το δίνεις”.

Βαγγέλης Αγγέλου".