Αρης: Φιλική νίκη στο Βόλο, αλλά δεν έπεισε

Χωρίς να ικανοποιήσει και με μετριότατη απόδοση, ο Άρης κατάφερε να επικρατήσει με σκορ 2-1 του Ολυμπιακού Βόλου στο Πανθεσσαλικό στάδιο σε φιλικό παιχνίδι. Οι κίτρινοι παρουσίασαν πολλά κενά στο αμυντικό κομμάτι, δεν είχαν φαντασία στην επίθεση και το μόνο θετικό που μπορεί να κρατήσει κανείς, είναι οι ευκαιρίες που πήραν αρκετοί ποδοσφαιριστές από τον Μπουγιουκλή, οι οποίοι ήταν εκτός πλάνων μέχρι πρότινος. Με το «καλημέρα» ο Άρης προηγείται στο παιχνίδι! Σουτ του Αγγελούδη, απέκρουσε ο Γκίτκος, πήρε το… ριμπάουντ ο Τάτος, πλάσαρε, η μπάλα χτύπησε στον Ακόστα και κατέληξε στα δίχτυα (0-1) στο 3ο λεπτό.

Ο Ολυμπιακός Βόλου ισοφάρισε στο 20′. Συρτή σέντρα και ο Ακόστα με σουτ στην κίνηση από το ύψος του πέναλτι έκανε το 1-1.

Ο Αρης πήρε τη νίκη στο 64′. Ωραία κάθετη πάσα του Σουνά στον Ψυχογιό, ο οποίος με πλασέ έκανε το 1-2!

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ: Γκίτκος, Καρράς (46′ Γιαλούσης), Κατσιαρός (72′Κόμνος), Κωστούλας, Μελίσσης (57′ Αρβανίτης) Ρόκα (46′ Πόνσε), Καπετάνος(46′ Πινδώνης), Ακόστα (46′ Γιενγκά), Μπρέσκα (57′ Δεινόπαππας), Κατσίκης (46′ Ολίσε), Γκέσιος (46′ Ντινόπουλος).

ΑΡΗΣ: Μπουζάνης, Ψυχογιός (66′ Καραγκούνης), Μαργαρίτης (66′ Τσουκάνης), Καρασαρίδης (66′ Νταμαρλής), Κύργιας (46΄Ηρακλής), Παπαδόπουλος (53′ Τριανταφυλλάκος), Έλσνερ (53′ Οικονομόπουλος), Καραγιάννης (74′ Γιαννίτσης), Ιμπέχ (57′ Μανιάς), Τάτος (57′ Σουνάς), Αγγελούδης (53′ Αγκάνθο).