Αρης: Φώναξε παρών ο Γιαννίτσης, απών ο Αγκάνθο

Διπλή προπόνηση (πρωί και απόγευμα) περιελάμβανε το σημερινό πρόγραμμα των ποδοσφαιριστών του Αρη. Η πρωινή έγινε στις εγκαταστάσεις του Ν. Ρυσίου, ενώ η απογευματινή στο Κλεάνθης Βικελίδης.Στην προπόνηση δεν συμμετείχε πάλι ο Νταβίντ Αγκάνθο, εξαιτίας ενοχλήσεων στο γόνατο (το πρωί, πάντως, ακολούθησε το πρόγραμμα).
Από εκεί και μετά, το ευχάριστο ήταν ότι τόσο στην πρωινή όσο και στην απογευματινή προπόνηση ο Μιχάλης Γιαννίτσης πήρε λεπτά συμμετοχής.
Τέλος, τόσο για αύριο (ανήμερα του Δεκαπενταύγουστου) όσο και για την Παρασκευή (16/08), υπάρχει προγραμματισμένη απογευματινή προπόνηση στο Ν. Ρύσιο, στις οποίες θα συμμετάσχουν και οι Σωκράτης Διούδης, Κώστας Κοτσαρίδης, που ολοκλήρωσαν τις υποχρεώσεις τους με το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα των Ελπίδων (αμφότεροι αναμένονται σήμερα το βράδυ στη Θεσσαλονίκη).
Αγιασμός πριν την προπόνηση
Εν τω μεταξύ πριν την έναρξη της απογευματινής προπόνησης στο Κλεάνθης Βικελίδης τελέστηκε αγιασμός της ποδοσφαιρικής ομάδας του Αρη.
Οι κίτρινοι πήραν την ευλογία, με τον ιερέα να αγιάζει πέρα από τους παίκτες, το τεχνικό τιμ τους παράγοντες, αλλά και τον αγωνιστικό χώρο, τις εστίες και τις κερκίδες του γηπέδου του Άρη, με ευχές για υγεία και πολλές επιτυχίες!