Αρης: Χωρίς Παπαδόπουλο στη Νέα Σμύρνη

Πρόβλημα της τελευταίας στιγμής προέκυψε στον Αρη, με τον Γιάννη Παπαδόπουλο να αισθάνεται ενοχλήσεις στους προσαγωγούς και να μένει εκτός αποστολής, ενόψει του εκτός έδρα αγώνα με τον Πανιώνιο.Πρωινή προπόνηση στο Δασυγένειο Αθλητικό Κέντρο περιελάμβανε το πρόγραμμα των ποδοσφαιριστών του Αρη την Παρασκευή (4/10) ενόψει της αναμέτρησης με τον Πανιώνιο (5/10) στο γήπεδο της Ν. Σμύρνης, στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής της Super League ΟΠΑΠ.

Μετά την ολοκλήρωση της προπόνησης ο τεχνικός της ομάδας, Ζόραν Μιλίνκοβιτς, ανακοίνωσε την αποστολή που αποτελείται από 19 ποδοσφαιριστές, οι οποίοι είναι οι εξής:

Αγκάνθο, Ελσνερ, Ιμπε, Ουντότζι, Πουλίδο, Αγγελούδης, Διούδης, Ηρακλής, Καραγκούνης, Καρασαλίδης, Μανιάς, Μπουζάνης, Νταμαρλής, Οικονομόπουλος, Σουνάς, Σταυρόπουλος, Τάτος, Τσουμάνης, Ψυχογιός.

Εκτός αποστολής έμειναν οι τραυματίες Μιχάλης Κύργιας, Βασίλης Τριανταφυλλάκος, Αντι Ρένια, αλλά και ο Γιάννης Παπαδόπουλος, ο οποίος την Παρασκευή (4/10) αισθάνθηκε ενοχλήσεις στους προσαγωγούς και στον δικέφαλο και για προληπτικούς λόγους αποφασίστηκε να προφυλαχτεί (το απόγευμα θα εξεταστεί από τον γιατρό του Αρη, Βαγγέλη Πανταζή).

Τέλος, το Σάββατο (5/10) το πρόγραμμα περιλαμβάνει πρωινή προπόνηση στο Δασυγένειο, ενώ το μεσημέρι η αποστολή θα "πετάξει" για την Αθήνα.