Αρι Χάαν: Όλα θα κριθούν στην Τούμπα

Ο Ολλανδός τεχνικός Αρι Χάαν που πέρασε από τον πάγκο του ΠΑΟΚ, μίλησε για το παιχνίδι ανάμεσα στο Δικέφαλο» και την Άλκμααρ, λέγοντας πως ο ΠΑΟΚ θα μπορούσε να είχε κερδίσει, ενώ για την πρωτιά στον όμιλο ανάφερε πως όλα θα κριθούν στο ματς της Τούμπας.Αναλυτικά όσα είπε ο Αρι Χάαν στον Arena Fm:
«Δεν μπορώ να πω πολλά γιατί δεν είναι λαιβ το ματς. Διάβασα βεβαίως τι έγινε. Προσπάθησε να επιτεθεί η Άλκμααρ, αλλά ο ΠΑΟΚ ήταν καλός και δεν φοβήθηκε το ματς. Ήταν δύσκολο. Η Άλκμααρ δεν είχε και προπονητή. Ο ΠΑΟΚ επιτέθηκε και θα μπορούσε ακόμα και να κερδίσει. Ήταν μια όμορφη βραδιά για τον ΠΑΟΚ», ανέφερε αρχικά για την εικόνα του αγώνα.
Ενώ πρόσθεσε: «Δεν είδα όλο το παιχνίδι για να έχω άποψη για την τακτική. Στο πρώτο ημίχρονο ο ΠΑΟΚ ήταν καλύτερος. Στο δεύτερο ήταν πιο επιθετική η Άλκμααρ. Ο ΠΑΟΚ ισοφάρισε στο τέλος και έδειξε την κλάση του.  Έκαναν καλή δουλειά γιατί η Άλκμααρ έχει κερδίσει και τον Άγιαξ και την Αϊτχόβεν».
Για την πρωτιά στον όμιλο: «Το παιχνίδι στη Θεσσαλονίκη δεν θα είναι εύκολο. Η Άλκμααρ και ο ΠΑΟΚ είναι καλύτερες. Έχουν παίκτες που μπορούν εντός και εκτός να κάνουν καλό παιχνίδι. Θα πρέπει να περιμένουμε αντίστοιχο παιχνίδι, με το χθεσινό, στην Τούμπα και όλα θα κριθούν εκεί. Για την Άλκμααρ είναι το ίδιο είτε παίζει εντός είτε εκτός».
Έκλεισε λέγοντας: «Τώρα αρχίζω και παρακολουθώ τον ΠΑΟΚ. Τον είδα και με την Άλκμααρ λίγο. Πρέπει να αρχίσω να βλέπω περισσότερο την ομάδα. Πάντα υποστήριζα τον ΠΑΟΚ και έψαχνα να μάθω για αυτόν. Σύντομα θα έρθω στην Ελλάδα και θα σας ενημερώσω για αυτό».