Αστέρας - ΠΑΟΚ (20:00GR)

Την επιστροφή του σε τελικό Κυπέλλου μετά από 10 χρόνια θέλει ο ΠΑΟΚ, στον δεύτερο ημιτελικό με τον Αστέρα Τρίπολης (20:00GR), που κυνηγάει την πρώτη του συμμετοχή στον τελικό του θεσμού.Στον πρώτο ημιτελικό στην Τούμπα, ο ΠΑΟΚ νίκησε με 2-1 και εύκολα καταλαβαίνει κανείς πως η υπόθεση - πρόκριση είναι... ανοιχτή.

Το σκορ δίνει ένα μικρό προβάδισμα στον Δικέφαλο, ωστόσο, με τη δύναμη της έδρας του ο Αστέρας θα προσπαθήσει να ανατρέψει τα δεδομένα.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, ο Σάκης Τσιώλης μετράει τρεις απουσίες για το ματς, ωστόσο, είδε με ικανοποίηση τους Μπαρτολίνι και Περόνε να τίθενται στη διάθεσή του.

Στην 11άδα, ο Μπαντής θα είναι κάτω από τα δοκάρια, ενώ στην άμυνα – από δεξιά προς αριστερά – θα αγωνιστούν οι Τσαμπούρης, Σανκαρέ, Μπαρτολίνι και Κοντοές.

Ως αμυντικά χαφ θα αγωνιστούν ο Ουσέρο και ο Αλβάρες, έχοντας στα πλάγια τους Ράγιος και Ναβάρο. Πιο ελεύθερο ρόλο θα έχει ο Ντε Μπλάσις και στην κορυφή θα είναι ο Λέντσε.

Την αποστολή συμπληρώνουν οι Γεωργακόπουλος, Κοντοές, Κάστελς, Σέτι, Κουρμπέλης, Κάφα, Ουρτάδο, Μπακασέτας, Καλαντζής και Λέντσε. Εκτός έμειναν οι τραυματίες Φούλοπ, Χουανίτο και Φορμίκα.

Από την άλλη πλευρά ο ΠΑΟΚ θα έχει στο πλευρό του περισσότερους από 1000 οπαδούς, που θα προσπαθήσουν να δώσουν ώθηση στην ομάδα για την πρόκριση.

Ο Γιώργος Δώνης αναμένεται να χρησιμοποιήσει τον Ιτάνζ στο τέρμα, ενώ στην άμυνα θα παίξουν οι Αποστολόπουλο,ς Κατσουράνης, Σίλντενφελντ και Λίνο.

Αμυντικά χαφ θα είναι οι Λάζαρ και Κάτσε, οι οποίοι στα πλάγια θα έχουν τους Καμάρα και Λόρενς.

Το επιθετικό δίδυμο θα αποτελέσουν ο Αθανασιάδης και ο Σαλπιγγίδης.

Την αποστολή συμπληρώνουν οι Γλύκος, Γιακουμής, Έτο, Κουμάλο, Ιντζίδης, Ολίσε, Φωτάκης, Κίτισου, Ρομπέρ, Γεωργιάδης και Πέλκας. Εκτός έμειναν οι Σταφυλίδης, Κατσικάς, Βούκιτς και Κωνσταντινίδης.