Αστέρας Τρίπολης: Ξεμούδιασμα ενόψει ΠΑΣ

Φιλική νίκη με 10-1 σημείωσε η ανδρική ομάδα του Αστέρα Τρίπολης απέναντι στην ομάδα Νέων το απόγευμα της Τετάρτης (14/08).
Η αναμέτρηση πραγματοποιήθηκε στο κεντρικό γήπεδο της αρκαδικής ομάδας, λίγες μέρες πριν από τον αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα. Στη φιλική αναμέτρηση οι «μπλε» επικράτησαν των «κίτρινων» με σκορ 10-1, σε ένα ματς που ο Σάκης Τσιώλης χρησιμοποίησε όλους τους ποδοσφαιριστές του.
Στο πρώτο ημίχρονο η ενδεκάδα των νικητών «μπλε» ήταν:  Γεωργακόπουλος, Τσαμπούρης, Λισγάρας, Πιπίνης, Ζαραδούκας, Βελισσάρης, Μουνάφο, Μπακασέτας, Γκρατσίνι, Καράσκο, Μπαράλες.
Στο δεύτερο ημίχρονο η ενδεκάδα των «μπλε» ήταν: Μπαντής, Κυριακόπουλος, Καστριτσέας, Σέτι, Ουρτάδο, Ζησόπουλος, Ουσέρο, Ντε Μπλάσις, Κάφα, Ναβάρο, Χουάνμα.
Τρία γκολ σημείωσε ο Μπακασέτας, δύο γκολ ο Μπαράλες, δύο γκολ ο Χουάνμα και από ένα οι Γκρατσίνι, Ουσέρο και Κάφα. Για τους κίτρινους μείωσε ο Τριανταφύλλης.
Στο δεύτερο ημίχρονο αγωνίστηκε με τους «κίτρινους» ο Γιάννης Κοντοές. Ο Σάκης Τσιώλης μετέθεσε την βασική αμυντική τετράδα των «μπλε» στην ομάδα των «κίτρινων» (Νέοι).