Ατρόμητος: Μέσα ο Καραγκούνης, έξω ο Φυτανίδης

Ενα ευχάριστο κι ένα δυσάρεστο προέκυψαν από την προπόνηση της Παρασκευής του Ατρομήτου για τον Γιώργο Παράσχο, που είδε μεν τον Θανάση Καραγκούνη να μετέχει κανονικά, αλλά αντιθέτως ο Σωκράτης Φυτανίδης δεν ξεπέρασε τις ενοχλήσεις κι έτσι τέθηκε νοκ άουτ από τον αγώνα της Τρίπολης.Οριστικά χωρίς τον Σωκράτη Φυτανίδη θα παραταχθεί στο παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης ο Ατρόμητος. Ο 29χρονος αμυντικός αντιμετωπίζει από το ματς με την Καλλονή ενοχλήσεις στην πλάτη και κατά τη διάρκεια της εβδομάδας δεν ξεπέρασε το πρόβλημα και δεν μπόρεσε να προπονηθεί κανονικά. 

Έτσι, ο Γιώργος Παράσχος τον άφησε εκτός αποστολής, σε αντίθεση με τον Θανάση Καραγκούνη, ο οποίος είναι καλά, παρά το ότι στην προπόνηση της Πέμπτης (3/10) ανησύχησε τους ανθρώπους της ομάδας όταν έπεσε με δύναμη πάνω στο δοκάρι του τέρματος.

Η αποστολή αναχωρεί το απόγευμα της Παρασκευής (4/10) για την Τρίπολη και σε αυτή θα βρίσκονται οι: Τσενάμο, Σηφάκης, Νάστος, Παπουτσογιαννόπουλος, Λαζαρίδης, Ταυλαρίδης, Γιαννούλης, Καραμάνος, Φάμπιο, Καλλέργης, Ιγκλέσιας, Δημούτσος, Γκαρσία, Μπρίτο, Ναπολεόνι, Γεωργίου, Παπαδόπουλος, Ούμπιντες, Καραγκούνης.