Ατρόμητος με... καραμπόλες, 2-0 τον Απόλλωνα

Με τέρματα των Ούμπιντες και Ιγκλέσιας, που προήλθαν από καραμπόλες στο α' ημίχρονο, ο Ατρόμητος κέρδισε 2-0 τον Απόλλωνα Σμύρνης στο Περιστέρι για την 5η αγωνιστική
Επιστροφή στις νίκες για την ομάδα του Γιώργο Παράσχου, που δεν δυσκολεύτηκε ιδιαίτερα για να κάμψει την αντίσταση του Απόλλωνα. Ο Ατρόμητος ήταν καλύτερος, αλλά χρειάστηκε και τη βοήθεια της τύχης, αφού τα δύο γκολ, που σημείωσε στο 25' και στο 31' με Ούμπιντες και Ιγκλέσιας, προήλθαν από κόντρες, που άλλαξαν την πορεία της μπάλας ξεγελώντας τον Τζόρβα. Η ομάδα του Βοσνιάδη δεν μπορούσε να διεκδικήσει κάτι περισσότερο και γνώρισε την τέταρτη διαδοχική ήττα, ενώ ο Ατρόμητος με τη δεύτερη νίκη του στο πρωτάθλημα ανέβηκε στους εφτά βαθμούς.
Μετά από κακό και για τις δύο ομάδες 25λεπτο, όπου κυριάρχησαν τα νεύρα και τα σκληρά μαρκαρίσματα ο Ατρόμητος ανέβασε την απόδοσή του και έφτασε σε ένα καθαρό σκορ, που του έδινε σαφέστατο προβάδισμα νίκης. Ουσιαστικά ο Ατρόμητος βρήκε τον δρόμο προς τα δίχτυα δίχως να έχει απειλήσει ιδιαίτερα τον Τζόρβα.
Αρχικά ο Ούμιντες άνοιξε στο 25' το σκορ με σουτ από το ύψος της περιοχής, ενώ με πανομοιότυπο τρόπο στο 31' ο Ιγκλέσιας διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του. Κοινή συνισταμένη των δύο τερμάτων η αλλαγή πορείας της μπάλας μετά από κόντρες, που μπέρδεψε και ξεγέλασε τον Τζόρβα.
Στην επανάληψη και με την είσοδο του Μπάρκογλου ο Απόλλων προσπάθησε να αντιδράσει. Στο πρώτο 10λεπτο κέρδισε μέτρα και Θα μπορούσε να μειώσει, αλλά το σουτ του Γκουέλα στο 46' σταμάτησε στο δοκάρι. Μετά το 55' όμως ο Ατρόμητος πήρε εκ νέου τα ηνία του αγώνα και ισοφάρισε στα δοκάρια με τον Μπρίτο στο 59', ενώ είχε μεγάλη ευκαιρία και με τον Καραγκούνη στο 65'.
Ο Βοσνιάδης έπαιξε το τελευταίο του χαρτί με τον Φαρινόλα, κάνοντας ακόμα πιο επιθετικό τον Απόλλωνα, αλλά ήταν ξεκάθαρο πως ο Ατρόμητος ήλεγχε το ρυθμό και την εξέλιξη του αγώνα. Δίχως να ρισκάρει και με σωστή αμυντική λειτουργία, η ομάδα του Περιστερίου κράτησε εύκολα το προβάδισμα και πήρε δίκαια τη δεύτερη νίκη στο πρωτάθλημα.